Deursticker Leidingen - Muursticker4sale.nl Muursticker4sale
Deursticker Leidingen
Deursticker Leidingen €49,95

Deursticker Leidingen

€49,95
Artikelnummer: D55
EAN: 7426856195777
  • AL MEER DAN 16.000 KLANTEN
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • LAGE VERZENDKOSTEN
  • ACHTERAF BETALEN
  • 5 a 6 werkdagen
Informatie

 

Wow geef uw deur een nieuwe look met een deursticker!

Voordat je de deursticker kunt opplakken moet je deze natuurlijk eerst bestellen. Na uw bestelling duurt het ongeveer 3 a 5 werkdagen voordat u de sticker in huis heeft.  Wanneer u de deursticker in huis heeft kunt u beginnen. Zorg er voor dat de deur goed schoon en vet vrij is. Kies de positie van de sticker als je er klaar voor bent kun je nu de achterkant van de sticker verwijderen. De lijm laag bestaat uit een noppen structuur dit betekend dat de deursticker niet in een keer vast zal hechten aan de deur. Je kunt de sticker dus altijd makkelijk corrigeren. Begin altijd boven aan en werk naar beneden toe. Je kunt de sticker altijd weer loshalen zonder dat er lijmresten achterblijven u kunt de sticker zelfs weer gebruiken op een andere deur! Dit maakt onze deurstickers uniek in vergelijking met onze concurrenten.

Je sticker hangt nu al een tijdje mooi op de muur maar begint nu een beetje stoffig te worden? Geen enkel probleem  je kunt de deursticker afnemen met een vochtige doek de deurstickers zijn gewoon waterbestendig. Het gebruik van schoonmaak middelen raden wij wel af.

Als je de deursticker over het hele oppervlak van de deur wilt zal het deurbeslag verwijderd moeten worden. In de meeste gevallen zit er onder de deurklink een schroefje wanneer je deze losdraait kun je de deurklink verwijderen. Wanneer u de deursticker hier overheen heeft geplakt kunt u makkelijk een gaatje snijden op de plek van de deurklink. Na het plaatsen van de sticker klikt u de deurklink weer op het asje en draait het schroefje vast.

Het plaatsen van onze deurstickers is dus totaal niet moeilijk!!