• Lorem ipsum

Eigen ontwerp Muurstickers

Ontwerp makkelijk en snel uw eigen muursticker met onze ontwerptool!

Toon:
Artikelcode eigenontwerp
€18,95
Makkelijk uw eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
Artikelcode raamfolie
€7,95
Ontwerp uw eigen raamfolie Lees meer
Artikelcode meubelsticker
€7,95
Ontwerp uw eigen meubel/ deursticker Lees meer
Artikelcode K078
€12,95
Muursticker eigen naam Lees meer
Toon:
Eigen ontwerp Muurstickers

Je eigen muursticker maken

Heeft u liever een eigen ontworpen muurstickers in plaats van de muurstickers in ons assortiment? Dat is mogelijk bij Muursticker4sale. Zo kunt u ervoor kiezen om uw eigen naam te ontwerpen en als muursticker op de muur te plakken. Tevens kunt u bijvoorbeeld de naam van uw favoriete voetbalclub of band ontwerpen. Het ligt er maar net aan waar u de voorkeur aan geeft.

Ontwerptool van Muursticker4sale

Om de muursticker te ontwerpen die helemaal voldoet aan uw wensen, heeft Muursticker4sale een ontwerptool ontwikkeld. Met deze tool kunt u tekst plakken in verschillende lettertypen. Zo heeft u de standaard lettertypen als Arial of Times New Roman, maar ook andere meer sierlijke lettertypen zijn mogelijk. Naast het kiezen van een tekst kunt u er bij Muursticker4sale ook voor kiezen om een illustratie te kiezen om uw eigen ontwerp helemaal te personaliseren. Bij ons heeft u de keuze uit wel 20 illustraties. Denk hierbij aan een logo van een dier tot een hartvormige illustratie.

Verschillende afmetingen eigen muurstickers

Bij Muursticker4sale heeft u de keuze uit verschillende afmetingen. Zo is het mogelijk om een kleine eigen muursticker te ontwerpen met een afmeting van 60 x 30 CM om bijvoorbeeld een klein gedeelte van uw kamer op te fleuren. Daarnaast zijn ook afmetingen van 220 x 120 CM mogelijk.  De muurstickers zijn bovendien verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren.

Gemaakt van de beste materialen

De muurstickers van Muursticker4sale zijn van zeer goede kwaliteit. De muurstickers worden namelijk gesneden uit hoogwaardig vinyl folie. Het voordeel van dit materiaal is dat de muursticker lang goed blijft. Voor deze kwaliteit betaalt u slechts een lage prijs. Uiteraard kunt u ook de rest van uw huis inrichten met de muurstickers van Muursticker4sale. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een babykamer. Een muursticker kan er namelijk niet makkelijk af worden gehaald door een baby, in tegenstelling tot een schilderij. Daarnaast kunt u de muursticker ook personaliseren zodat u de naam van uw kind op de muur kan plakken in de babykamer. Voor een jongen leuk om zijn naam te ontwerpen in de kleur blauw en voor de meisjes in de kleur roze.

Bestel nu uw eigen ontworpen muursticker en ontvang hem binnen 24 uur

Met Muursticker4sale heeft u uw eigen ontworpen muursticker heel snel in huis. Wanneer u het ontwerp maakt via de tool en een bevestiging geeft, gaan wij direct voor u aan de slag. Zo kunt u binnen 24 uur al genieten van de muursticker aan uw wand. Bovendien betaalt u ook niks voor de bezorging. Om u te helpen met het plakken van de muursticker sturen we ook een instructie mee. Hierdoor weet u zeker hoe u deze moet plakken en wordt de kwaliteit gewaarborgd.