• Lorem ipsum

Bedrijven muurstickers

Wij hebben een groot aanbod aan slaapkamer muurstickers. Onze muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden snel geleverd!

Toon:
Artikelcode eigenontwerp
€9,99
Makkelijk je eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
€20,99
Muursticker in deze keuken wordt gekookt met liefde Lees meer
Artikelcode E33
€20,99
Openingstijden sticker Lees meer
€33,99
Muursticker grachtenpanden Lees meer
€33,99
Deze sticker hoort thuis in elk bedrijf.
Bestel de collega sticker in diverse kleuren en afmetingen. Lees meer
Artikelcode K062
€20,99
Muursticker Coffee Lees meer
Artikelcode K575
€20,99
Muursticker wijn plank Lees meer
Artikelcode K569
€25,99
Muursticker Kompas Lees meer
Artikelcode K277
€40,99
Muursticker keuken hart Lees meer
Artikelcode K158
€30,99
Muursticker collega's
De afmeting van deze muursticker is 60 x 68 cm Lees meer
€23,99
If you Sprinkle When you Twinkle Please be Neat and Wipe the Seat! Lees meer
€23,99
Muursticker Bij ons op het werk Lees meer
Artikelcode K574
€23,99
Muursticker Palm boom Lees meer
Artikelcode K310
€20,99
Muursticker Alfabet Lees meer
Artikelcode K390
€25,99
Muursticker Kapper Lees meer
€20,99
Muursticker Waar lachen en werken Lees meer
€23,99
Muursticker why walk when you can dance Lees meer
€20,99
Muursticker Life begins after coffee Lees meer
€20,99
Muursticker You only live once so think twice Lees meer
€23,99
Muursticker It always seems impossible until it’s done Lees meer
€23,99
Muursticker It’s not about ideas it’s about making ideas happen Lees meer
€23,99
Muursticker ik ben niet eigenwijs Lees meer
€20,99
Muursticker als je iets niet lukt heb je niet gefaald maar geleerd Lees meer
Artikelcode K270
€20,99
Muursticker gekkenhuis Lees meer
Toon:
Bedrijven muurstickers

Muurstickers voor bedrijven

Heb je op kantoor al een hele tijd het gevoel dat er iets ontbreekt? Of vraag je zich af hoe die kale plek nou eens opgevuld kan worden? Dit zijn situaties waar je al snel tegen aan loopt wanneer uw bedrijf net is verhuisd. Een muursticker kan je daarbij helpen. Het plaatsen van een muursticker is goedkoop en dus een prima alternatief voor schilderijen of andere muurversieringen. Naast het feit dat een muursticker als leuke decoratie kan dienen, is een muursticker ook erg functioneel. Dit zorgt er voor dat een muurtekst ook geschikt is voor bedrijven. Neem je eens een kijkje in het assortiment en zie welke muurstickers leuk binnen jouw bedrijf zouden staan. Muurstickers kunnen tevens goed de sfeer verhogen. Een leuke tekst in de kantine die jouw medewerkers smakelijk eten wenst zal men met plezier naar kijken.

Toevoeging voor jouw bezoekers

Bedrijven willen, naast dat het personeel in een goede sfeer werkt, ook duidelijk zijn voor de bezoekers. Neem nou een muursticker met de openingstijden of met de slogan van het bedrijf. De slogan brengt meteen uitstraling over en geeft voor nieuwe klanten direct een eerste indruk. Het is bijvoorbeeld leuk om bij de receptie de gasten welkom te heten met een muursticker. Ook is het mogelijk om een leuke muursticker voor het toilet te bestellen.

Een muurtekst is maar een kleine verandering maar het zal wel iets losmaken bij jouw medewerkers en klanten. Een leuke tekst aan de muur zal over gepraat worden wat de sfeer in positieve zin zal verhogen.

Promotie met een muurtekst

Bedrijven kunnen muurstickers gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo ook om de promotie van een nieuw product ten goede te komen. Of misschien heb je laatst een nieuwe campagne gelanceerd? Ook dan kan de muursticker een mooi onderdeel zijn om daar meer aandacht op te vestigen in de winkel, jouw ontvangstruimte of de entree van een restaurant.

De standaard muurstickers zijn in de gewenste kleur of afmeting te bestellen. Wil je iets totaal anders? Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een muursticker te ontwerpen. Wanneer je graag een muurstickers zelf wilt ontwerpen kun je naast tekst ook een afbeelding toevoegen.

Vele mogelijkheden voor bedrijven

Voor bedrijven zijn er veel mogelijkheden tot het bestellen van muurstickers. We noemden net al een voorbeeld voor jouw medewerkers maar ook voor jouw gasten kan een muursticker veel sfeer aanbrengen in de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor de wifi muursticker, hier kunt je meteen uw wifi gegevens bij laten drukken, een frisse manier om jouw wifi te delen. Het laat tevens aan jouw gasten weten dat je gastvriendelijk bent en dat men daar nog even hun e-mail kan controleren voordat de afspraak plaats gaat vinden.