• Lorem ipsum

Fullcolor stickers

Toon:
Artikelcode K834
€29,95
€28,95
Muursticker Dieren familie Lees meer
Artikelcode K786
€99,95
Muursticker dieren XXL Lees meer
Artikelcode F051
€27,95
Muursticker ridder Lees meer
Artikelcode F031
€27,95
Graafmachine muursticker Lees meer
€28,50
Muursticker aap hangend aan tak Lees meer
Artikelcode F036
€29,95
Muursticker vos Lees meer
Artikelcode F020
€24,95
Muursticker regenboog Lees meer
Artikelcode K782
€32,95
Muursticker Giraffe Lees meer
€31,95
Muursticker monster Lees meer
€32,95
Muursticker vier uilen op een tak Lees meer
€59,95
Muursticker meerdere dinosaurus Lees meer
Artikelcode K783
€34,95
Muursticker Tijger Lees meer
€32,95
Muursticker Pandabeer hangend aan tak Lees meer
Artikelcode F019
€29,95
Muursticker Motor Lees meer
€28,95
Muursticker voetbal in muur Lees meer
Artikelcode K784
€34,95
Muursticker Labrador Lees meer
Artikelcode K785
€32,95
Muursticker Zebra Lees meer
€31,95
Muursticker aap hangend aan tak Lees meer
€28,95
Muursticker pandabeer bij boomstam Lees meer
Artikelcode F039
€28,95
Muursticker pandabeer Lees meer
Artikelcode F005
€28,95
Muursticker konijn Lees meer
€30,95
Muursticker Pandabeer op tak Lees meer
Artikelcode F035
€27,95
Muursticker hertje Lees meer
Toon:
Fullcolor stickers

Full color stickers bestellen

Bent u opzoek naar een fullcolor sticker voor op de muur? Dan bent u bij Muursticker4sale aan het juiste adres! Het assortiment bestaat uit een groot aantal kleurrijke stickers die u op verschillende plekken in huis kunt aanbrengen. Laat u inspireren door het grote aanbod en maak een keuze voor één of meerdere designs. Hiermee maakt u uw woning of bedrijfsruimte helemaal af.

Groot assortiment aan fullcolor stickers

Muursticker4sale heeft zorgvuldig een groot aantal fullcolor stickers uitgezocht om op te nemen in het assortiment. Daardoor kunnen wij voor iedereen een sticker aanbieden die voor een glimlach op het gezicht zorgt. Of u nou op zoek bent naar een stoere sticker van een raceauto of liever kiest voor een muursticker van een schattig schaapje, Muursticker4sale heeft er één! Kies uit een groot deel van het dierenrijk, gave voertuigen, personages en meer. De stickers bevatten veel vrolijke kleuren die de ruimte zullen opfleuren.

Muurstickers voor vrijwel iedere ruimte

De stickers zijn uitermate geschikt voor op kinderkamers, maar u kunt ze ook aanbrengen op andere plekken in huis. Of zelfs in uw bedrijf, want welk kinderdagverblijf wilt nou niet zo’n unieke sticker aan de muur? Bovendien staan de stickers hartstikke leuk in ruimtes zoals een wachtkamer of speelhoek. 

De stickers zorgen niet alleen voor een glimlach op het gezicht van kinderen, ook volwassenen zijn vaak enthousiast over de mooie en schattige stickers.

Fullcolor stickers aanbrengen op de muur

Het aanbrengen van de fullcolor stickers gaat gemakkelijk. U kunt de stickers daarom heel goed zelf plaatsen. Wij raden aan om dit met twee personen te doen, het monteren gaat dan stukken makkelijker. Het is belangrijk dat de ondergrond vetvrij en droog is. Ook mag de muur niet te veel structuur hebben omdat de muursticker zich anders niet goed kan hechten. Tijdens het aanbrengen moet u de sticker goed aandrukken en de applicatielaag voorzichtig langs de muur wegtrekken. Voor de volledige plakinstructie verwijzen wij u door naar de plakinstructie pagina, waar de stappen in detail worden uitgelegd.

De muursticker verwijderen

De stickers laten geen resten achter wanneer ze verwijderd worden. Wanneer u bent uitgekeken op de stickers hoeft u zich dus geen zorgen te maken over lelijke plekken op de muur. Door de stickers te verwarmen met een föhn en voorzichtig los te peuteren, heeft u de sticker zo weer verwijderd.

Waarom fullcolor stickers kopen bij Muursticker4sale?

Muursticker4sale staat bekend om haar producten met uitstekende kwaliteit. Al ruim 40.000 klanten hebben de afgelopen jaren een hoogwaardige muursticker besteld en succesvol aangebracht. Muursticker4sale biedt een unieke montage garantie aan. Dit houdt in dat wanneer u de montagestappen correct volgt en de montage mislukt, u een nieuw exemplaar opgestuurd krijgt. Wanneer u een muursticker besteld zullen wij deze direct voor u afdrukken en versturen. Dankzij ons snelle leverproces ontvangt u uw bestelling meestal binnen 1 tot 3 werkdagen. Genoeg redenen om direct een muursticker te bestellen. Heeft u vragen over muurstickers of het plaatsen van een bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om het met ons te bespreken.