• Lorem ipsum

Engelse teksten muurstickers

Wij hebben een groot aanbod aan slaapkamer muurstickers. Onze muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden snel geleverd!

Toon:
Artikelcode eigenontwerp
€9,99
Makkelijk je eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
€23,99
Muursticker A moment in my arms, Forever in my heart Lees meer
€23,99
Muursticker Badkamer teksten Lees meer
Artikelcode K389
€20,99
Muursticker Sweet Dreams Lees meer
€24,99
Muursticker Koe met benaming Lees meer
€23,99
Muursticker Love laugh live Lees meer
€25,99
Muursticker met de tekst "Hello gorgeous, You look Absolutely fabulous! You are prefect just the way you are Make your life beautiful Lees meer
€20,99
Muursticker Follow your dreams they know the way Lees meer
€23,99
Muursticker Memories Dreams Lees meer
€23,99
Muursticker You are loved little one Lees meer
€23,99
Muursticker Make your dreams come true Lees meer
Artikelcode K523
€23,99
Muurtekst One life Lees meer
Artikelcode K135
€16,99
Use me well and keep me clean, ill never tell what i have seen. Lees meer
Artikelcode K065
€20,99
Muursticker welterusten good night bonne nuit buenas noches Lees meer
€20,99
De Muursticker Kitchen heart of the home is een bijzonder mooie muursticker die een extra fijn gevoel creëert in uw keuken. Deze prachtige muur- of wanddecoratie kan bovendien op verschillende gladde ondergronden worden aangebracht. U brengt ze dus ook zo Lees meer
€20,99
Muursticker Game room loading Lees meer
€23,99
Muursticker time spent with family is worth every second Lees meer
€23,99
Muursticker Eet smakelijk in verschillende talen Lees meer
Artikelcode K428
€18,99
Muursticker Wall of Fame Lees meer
€23,99
Muursticker Carpe diem pluk de dag Lees meer
€20,99
Muursticker If you can dream it You can do it Lees meer
€23,99
De Muursticker Be Your own kind of Beautiful herinnert ons er aan dat we allemaal mooi zijn op onze eigen manier. Veel mensen durven dit wel eens te vergeten met eerder depressie gevoelens tot gevolg. Gelukkig kan muurdecoratie onder de vorm van deze muur Lees meer
Artikelcode K062
€20,99
Muursticker Coffee Lees meer
€15,99
Deze Muursticker The kitchen is the heart of a home maakt het belang van de keuken in uw huis pas echt duidelijk! Deze prachtige muursticker staat niet alleen garant voor een erg mooie spreuk, daarnaast zorgt het sierlijke lettertype er ook nog eens voor Lees meer
Toon:
Engelse teksten muurstickers

Waar vind je muurstickers met Engelse teksten?

Muurteksten in het Engels zijn de laatste tijd ontzettend populair geworden. Met een Engelste tekst kun je de ruimte in één keer op een eenvoudige en makkelijker manier een nieuwe uitstraling geven. Ben je daarom op zoek naar leuke teksten in het Engels voor op de muur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Muurtsicker4sale biedt hierin een uitkomst. Wij hebben een ruim assortiment aan betaalbare en originele muurstickers met Engelse teksten. Bekijk daarom de uitgebreide collectie en kies jouw favoriet!

Welke soorten Engelse teksten zijn er?

Ben je op zoek naar een bepaalde muursticker met een Engelse tekst? Dan bent je bij Muursticker4sale op de juiste plek! Binnen het assortiment vindt je bijzondere en leuke Engelse teksten die elke ruimte een extra boost geven in sfeerbepaling. Maar welke past bij jouw? Bekijk de verschillende Engelste teksten om te kijken welke het beste bij jouw past. Zo zijn er verschillende thema’s voor verschillende ruimtes in het huis. Ook het ontwerp in kleur, grootte en soort belettering maken elke muursticker uniek. Zoek die unieke muursticker die bij jou past!

Engelse muurstickers in verschillende thema’s
Om gericht een keuze te kunnen maken uit de Engelse teksten zijn er verschillende thema’s aan deze muurstickers gebonden:

  • Hartje

Het assortiment van het thema hartje van Muursticker4sale is het grootst. Dit thema is nou eenmaal ontzettend populair. Dit thema staat vaak in het teken van liefde en warmte. Uiteindelijk past dit thema dan ook in elke ruimte van de woning. Let goed op de verschillen want elke muursticker beschrijft een andere boodschap. Het is natuurlijk extra leuk wanneer die boodschap aansluit bij de uitstraling van het gezin die in de woning woont.

  • Figuren en vormen

Veel muurstickers bestaan uit tekst in combinatie met figuren en vormen. Dit geeft de tekst altijd net even dat extra unieke aspect die een muursticker origineel maakt. Denk bijvoorbeeld aan een Buddha beeld of een afbeelding van een koe voor in de keuken.

  • Dieren

Uiteraard worden muurstickers met Engelse tekst ook veel voor in de baby- of kinderkamer gebruikt. Dit komt omdat de muurstickers leuke elementen van bijvoorbeeld het thema dieren hebben. Dieren zijn nou eenmaal populair voor kinderen. Zo zit er in ons assortiment een stoere eenhoorn of kan je de muursticker met vlinders uitkiezen.

Waarom Engelse muurstickers teksten kopen bij Muursticker4sale?

Wanneer je op zoek bent naar muurteksten in het Engels dan ben je bij Muursticker4sale bij het goede adres. Voor Engelse teksten biedt Muursticker4sale een breed assortiment aan mogelijkheden. Ook wanneer je op zoek bent naar muurstickers met Nederlandse tekst dan bieden wij daarin diverse mogelijkheden.

Mocht je een eigen ontwerp hebben, Muursticker4sale heeft een muursticker ontwerptool ontwikkeld zodat je jouw eigen originele muursticker kunt ontwerpen. Bij Muursticker4sale staat kwaliteit in levering en service voorop. Wij bieden daarom dan ook gratis bezorging, montage garantie en een klantenservice via o.a. WhatsApp.