• Lorem ipsum

Franse muurstickers en muurteksten

Toon:
Artikelcode eigenontwerp
€9,99
Makkelijk je eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
Artikelcode K500
€20,99
Muursticker Bon Appétit Lees meer
€20,99
Muursticker La vie est bella Lees meer
Toon:
Franse muurstickers en muurteksten

Franse muurstickers en muurteksten

Ben je op zoek naar originele decoratie voor uw woning? Geef jouw huiskamer, badkamer of slaapkamereen Franse tint met een Franse muurtekst. Franse muurstickers en muurteksten zijn het perfecte alternatief voor wanddecoratie. Beide zijn gemakkelijk op gladde ondergronden te plakken. Wij zorgen er voor dat de stickers en teksten professioneel uitgesneden worden zodat de wand tussen de Franse muursticker of tekst zichtbaar blijft. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en dat uw muur één geheel blijft.

De leukste Franse teksten op de muur

De Fransen teksten zijn te plakken op een raam, spiegel, badkamertegels, maar kan ook binnen in een douchecabine en op een buitenmuur. Met andere woorden: elk deel van jouw huis kunt u op een unieke (Franse) manier kunnen decoreren met een Franse tekst. De muurteksten zijn transparant gesneden, zonder witte of transparante randen. Dit maakt de Franse muurtekst een unieke muurdecoratie. In het assortiment kun je bekende Franse teksten als ‘La vie est belle’ en ‘Bon appétit’ vinden. Heeft u een andere tekst in gedachte? Bij Muursticker4sale kun je ook zelf een muursticker ontwerpen!

Een eigen Franse muursticker ontwerpen

Ben je een keer in het mooie Frankrijk geweest en is een zin tijdens uw bezoek bij gebleven? Betekent een bepaalde Franse tekst veel voor je? Of heb je liever een tekst in een andere taal? Dat mag je allemaal zelf bepalen bij het ontwerpen van een Franse muursticker. Bij ons ben je zelf de ontwerper.

Als je kiest om een muursticker zelf te ontwerpen bepaalt je zelf het lettertype. Hiervan kun je de maat, positie en de kleur die je er mooi bij vindt passen aangeven. Mocht je alleen de Franse muurtekst niet voldoende vinden, dan kunt je deze opfleuren met een illustratie. Denk bijvoorbeeld aan een bloem of vogel. Ook hierbij kunt je zelf de positie bepalen met de daarbij behorende maat en kleur. Dit kun je zelf doen met een ontwerp tool die wij aanbieden op onze website. Je hebt de mogelijkheid om drie verschillende teksten en vier verschillende illustraties op een muursticker af te laten drukken.

Het opplakken van de muursticker

De Franse muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen op een muur. Elke bestelling bevat een duidelijke plakinstructie. Zo kun je zonder problemen zelfstandig uw muursticker op plakken. De ondergrond van de Franse muursticker is van cruciaal belang. Behang (glad), glasvezel- of vliesbehang, aluminium en andere metaalsoorten, deuren, de meeste muurverf- en latexsoorten, glas, hout, keukenkastjes zijn geschikte ondergronden. Daarentegen zijn ruw beton, water- en vuilafstotende muurwerf, groeve structuur muurverf, granol en gips geen geschikte ondergronden om de Franse muursticker op te plakken.

Verzending

Als je een bestelling hebt geplaatst zorg wij er voor dat deze binnen 24 uur is afgegeven bij ons vervoerder. Op deze manier kunnen de muurstickers zo snel mogelijk bij je worden bezorgd. In de meeste gevallen heeft u de Frans muurstickers de volgende dag al in huis. De Franse muurstickers worden in een stevige koker verzonden. Op deze manier worden de muurstickers niet beschadigd tijdens transport.

Als je vragen heeft over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.