Hondenstickers kopen? Muursticker4sale.nl Muursticker4sale

Honden

Opzoek naar stickers? zoek niet verder wij kunnen u helpen wij hebben een groot assortiment en maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen
Lees meer
Sorteer op:

Over een hond wordt vaak gezegd dat dit uw beste vriend is en waarschijnlijk zult u het daar ook mee eens zijn. Wanneer u dan ook aan de mensen die bij u op bezoek komen wilt laten weten dat u een hond heeft dan kunt u een honden raam / deur sticker bestellen. Er zijn leuke stickers beschikbaar en deze kunt u eenvoudig op het raam of op de deur plakken. Deze stickers zijn in vele kleuren beschikbaar en u kunt deze ook nog eens in diverse afmetingen bestellen. U weet dan ook altijd dat u een sticker besteld die bij de kleur van uw woning past en die bij de afmetingen van uw ramen zal passen. Het leuke aan de stickers is dat u bij een aantal ook de naam van uw hond kunt vermelden. Zo maakt u een persoonlijke sticker die echt laat zien dat u trots bent op uw viervoeter. Bij het bestellen kunt u direct de naam aangeven die op de sticker gedrukt moet worden en u kunt ook accessoires zoals tape mee bestellen om de sticker makkelijker te bevestigen.

 

Plaatst u de sticker op de ramen en doet u dit aan de binnenkant dan is het belangrijk dat u de optie 'Spiegelen' aanvinkt. Dit zorgt er dan voor dat de afbeelding en de tekst goed te lezen is vanaf de buitenkant.

 

Waarschuw ongewenste gasten met een honden raam / deur sticker

 

Helaas komt het voor dat er ook ongewenste gasten komen. Deze gasten kunt u dan ook met een honden raam / deur sticker waarschuwen dat u een hond heeft. Dit is dan een prima waarschuwing en dat zal ook een zeker voor schrik bij deze gasten zorgen. U ziet dus dat er veel variatie is bij de aangeboden raam- of deur stickers.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »