• Lorem ipsum

Eigen ontwerp raamstickers

Toon:
Artikelcode eigenontwerp
€9,99
Makkelijk je eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
Toon:
Eigen ontwerp raamstickers

Als u al op onze website heeft rondgekeken dan heeft u waarschijnlijk wel gezien dat er een ruim aanbod aan raamstickers beschikbaar is. Toch kan het zijn dat u niet kunt vinden wat u zoekt. We kunnen u ook op een idee hebben gebracht. Misschien heeft u wel de raamstickers voor de honden gezien maar bezit u een kat. Het kan dan ook goed zijn dat het u ook wel leuk lijkt om een sticker op de ramen te hebben met de naam van uw kat. Het is dan ook goed om te weten dat er ook een eigen ontwerp raamsticker mogelijk is. Het maakt dan niet uit waar deze voor bedoeld is. Wanneer u heeft gekeken bij de raamstickers voor de kinderkamer en u wilt het net even iets anders dan kunt u dit aan ons laten weten en wij gaan dit dan voor u realiseren. Het is dan wel verstandig om naast het ontwerp ook aan te geven in welke kleuren de sticker gedrukt dient te worden en welke afmetingen deze dient te hebben.

Bij veel van onze raamstickers heeft u al de mogelijkheid om deze te gaan personaliseren maar wanneer u een eigen ontwerp maakt dan maakt u het wel heel persoonlijk. De enige beperking die u dan heeft dat is uw eigen fantasie.

Een raamsticker is leuk en makkelijk te plakken

Het voordeel van een raamsticker is dat deze makkelijk op de ramen te plakken is. Ook kunt u deze weer eenvoudig gaan verwijderen. Wij willen u dan ook uitnodigen om eerst eens rustig alle ontwerpen te gaan bekijken. Mocht u niets kunnen vinden wat aan uw wensen voldoet dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan uw ideale raamsticker voor u gaan drukken.

Wilt u een geliefde of een vriend of vriendin verrassen met een leuke raamsticker dan is dit mogelijk. U kunt deze dan eenvoudig persoonlijk maken door de naam erbij op te drukken. Of iemand nu gaat trouwen of een baby heeft gekregen met een raamsticker zorgt u altijd voor een leuke verrassing.