• Lorem ipsum

Geboorte stickers

Opzoek naar stickers? zoek niet verder wij kunnen u helpen wij hebben een groot assortiment en maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen

Toon:
Artikelcode K123
€18,99
Raamsticker it's a boy Lees meer
€18,99
"Geboorte sticker it's a girl met naam" Deze geboorte sticker is leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Laat iedereen weten dat jullie dochter geboren is. Lees meer
€17,99
Geboorte sticker met speen en naam Lees meer
Toon:
Geboorte stickers

Goedkope geboortestickers bij Muursticker4Sale

De geboorte van een zoon of dochter is één van de meest unieke gebeurtenissen in het leven. Wanneer u dit overkomt, wilt u dit natuurlijk delen met de buitenwereld. En hoe kan dat beter met een passende geboortesticker die u op het raam kunt plakken zodat iedereen deze kan zien? Geboortestickers zijn er in verschillende varianten en soorten. Wilt u er één met de naam van uw zoon of dochter? Of houdt u het liever algemeen? Bij Muursticker4sale vindt u verschillende soorten geboortestickers. Laat u inspireren door het overweldigde aanbod in onze webshop.

Welke soorten geboortestickers zijn er?

Bij de geboorte van uw zoon of dochter hoort natuurlijk een passende geboortesticker waarmee u bekendmaakt dat u een trotse ouder bent geworden. Nu zijn er geboortestickers verkrijgbaar in verschillende soorten, varianten en kleuren. Welke heeft Muursticker4sale zoal voor u?

Geboortestickers met naam

De bekendste soorten geboortestickers zijn die met een naam voor een jongen of meisje. Deze stickers kunt op het raam plakken zodat iedereen kan zien hoe uw kleintje heet en wanneer deze ter wereld is gekomen. De geboortestickers met naam kunt u geheel naar eigen wens personaliseren zodat u de perfecte sticker krijgt. 

Geboortestickers met afbeelding

Bent u op zoek naar een spraakmakende geboortesticker die u op het raam kunt plakken? Dan kunt u bij ons ook terecht voor prachtige sticker met afbeelding of print. Wat is er bijvoorbeeld mooier om een geboorte aan te kondigen door middel van een ooievaar op een geboortesticker? Of de naam in combinatie met een uil? Uiteraard kunt u op in onze webshop terecht voor andere gave stickers die u op ramen, deuren of muren kunt plakken. Laat u inspireren en kies uw favoriet.

Geboortestickers zelf ontwerpen


Heeft u een bepaald idee in uw hoofd voor een geboortesticker maar vindt u deze niet terug in ons assortiment? Geen ramp, want u kunt ook zelf een geboortesticker ontwerpen waardoor u deze compleet kunt personaliseren

Hoe kunt u het beste geboortestickers plakken?

Bij de aanschaf van een geboortesticker kunt u ervoor kiezen of u deze aan de binnen- of de buitenkant wil aanbrengen. Indien u wil dat deze goed zichtbaar is, dan is het raadzaam om deze aan de binnenkant te plakken. U dient dan wel aan te geven dat u deze graag in spiegelbeeld wil ontvangen. Dit kunt u doen door aan het te vinken in onze webshop. Het grote voordeel van geboortestickers in spiegelbeeld is dat deze heel lang goed blijven. Aan de buitenkant van uw raam of deur kan de sticker sneller beschadigd raken. Uiteraard is het optioneel om geboortestickers aan de binnenkant te plakken.

Waar vindt u goedkope geboortestickers?

Bent u op zoek naar een heugelijke manier om uw vreugde te uiten bij de geboorte van uw zoon of dochter? Dan bent u bij Muursticker4sale aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed scala aan verschillende soorten geboortestickers. Of u nu op zoek bent naar een tekstuele variant of gewoon een algemene boodschap, in onze webshop vindt u het allemaal. Onze geboortestickers kunt u tegen een zeer voordelig tarief aanschaffen. Bovendien zijn ze ook nog binnen een aantal dagen leverbaar, waardoor u niet lang hoeft te wachten. Zit de gewenste geboortesticker er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons en wie weet kunnen wij iets voor u regelen.