• Lorem ipsum

Honden

Opzoek naar stickers? zoek niet verder wij kunnen u helpen wij hebben een groot assortiment en maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen

Toon:
€30,99
Muursticker onze huisregels (hond) Lees meer
Artikelcode K624
€20,99
Muursticker sterrenbeeld waterman Lees meer
Toon:
Honden

Honden muurstickers

Als hondeneigenaar gaat er geen dag voorbij zonder uw trouwe viervoeter. Voor uw bezoekers is het fijn om vooraf te worden geïnformeerd dat er een hond aanwezig is. Dit kunt u uitstekend doen door een sticker van een hond op de muur of deur te plaatsen. Muursticker4sale heeft hiervoor meerdere stickers van honden in het assortiment. Sommige stickers zijn zelfs te personaliseren met de naam van uw hond.

Verschillende soorten honden stickers

Het assortiment hondenstickers bestaat uit stickers voor verschillende toepassingen. De stickers zijn aan te brengen op behang, aluminium en andere metaalsoorten, deuren, de meeste muurverf-soorten, glas en hout.

Hier waak ik honden stickers

Eén van de redenen waarom de stickers geliefd zijn is om inbrekers af te schrikken. Muursticker4sale heeft verschillende soorten stickers in het assortiment waarmee u duidelijk kunt maken dat uw viervoeter over uw huis waakt. Bijvoorbeeld door de tekst: “Hier waak ik” of “Ik pas op mijn baas en zijn spullen!”. Daardoor is de kans groot dat inbrekers uw woning overslaan. De stickers zijn in meerdere formaten beschikbaar zodat ze perfect aansluiten op uw muur, deur of raam. Om een persoonlijk tintje aan de stickers te geven kunt u de naam van uw hond mee laten bedrukken en uit meerdere kleuren kiezen. Daardoor weet iedereen dat Elvy of Joep over uw woning waakt.

Huisregel stickers voor honden

Naast stickers voor op de deur of het raam zijn er ook stickers die u binnen aan de muur kunt hangen. De stickers bevatten uw huisregels en hebben betrekking tot uw hond. Daardoor weet iedere bezoeker dat zij besnuffeld kunnen worden door uw harige vriend. Het is ook mogelijk om een eigen tekst te ontwerpen. Het is daardoor mogelijk om zelf een quote te verzinnen of eigen regels op te stellen. Ook deze honden stickers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en groottes.

Hondenrassen stickers

Als echte hondenliefhebber kunt u ook een muursticker van hond op de muur plaatsen. Deze stickers zijn ook een prima invulling voor de kinderkamer. Zo is er een muursticker van een schattige chihuahua die de aandacht van iedere bezoeker trekt. Er zijn stickers beschikbaar voor verschillende hondenrassen.

Honden stickers aanbrengen

Voordat u begint om de honden stickers aan te brengen is het belangrijk om de ondergrond zorgvuldig schoon te maken. Stof en andere viezigheid dient geheel verwijderd te worden. Daarnaast is het belangrijk dat de ondergrond niet te grof is en eventuele vochtigheid volledig is opgedroogd.  Bij een te groffe ondergrond zal de sticker niet goed blijven plakken. Twijfelt u over de ondergrond? Wij helpen u graag!

Vervolgens kunt u bepalen waar de sticker van de hond geplaatst wordt. Probeer ervoor te zorgen dat u de sticker in één keer goed plakt en niet hoeft los te halen. Met een rakel of bankpas kunt u de sticker vervolgens aandrukken en luchtbellen verwijderen. Om er zeker van te zijn dat de sticker goed blijft plakken, kunt u hem nog stevig aandrukken met een doek. Laat de sticker vervolgens één uur inwerken en verwijder daarna voorzichtig de applicatielaag.

Muursticker voor de hond kopen bij Muursticker4sale

Muursticker4sale is het adres om muurstickers te kopen. Naast het assortiment muurstickers van honden beschikken wij over een immens aanbod van andere soorten muurstickers en raamfolies. Bent u op zoek naar een bepaald soort muursticker of folie en kunt u het niet vinden? Dan helpen wij u graag bij de zoektocht.