• Lorem ipsum

Professionele raamfolie voor bedrijven

Als bedrijf wil je natuurlijk een professionele uitstraling hebben die herkenbaar is voor iedereen. Je klanten moeten direct kunnen zien waar zij moeten zijn, zonder te hoeven zoeken. Voor ieder bedrijf is er wel een raamfolie beschikbaar of te ontwerpen. Een logo kan natuurlijk ook niet ontbreken in de raamfolie, dit is vaak het eerst herkenbare van je bedrijf. Voor ieder bedrijf zijn er mogelijkheden betreft naam en logo. Heb je een eigen idee dan is het mogelijk deze door Muursticker4sale te laten ontwerpen.

Meer privacy met zandstraalfolie

Folie met een zandstraal effect is perfect als je de privacy wilt behouden in je bedrijf, maar toch voldoende daglicht naar binnen wilt krijgen. De folie, die flinterdun is geeft de uitstraling alsof de ramen echt zijn gezandstraald. Voor een tandartsenpraktijk is het niet gewenst dat iedereen van buiten naar binnen kan kijken, met zandstraalfolie heeft de tandarts nog gewoon daglicht maar kunnen voorbijgangers niet naar binnen kijken de praktijk in. De folie kan tevens op ieder soort glas worden aangebracht, ook als één van de weinige soorten op HR++ glas. Kwaliteit van deze folie is vele malen beter dan de folie die je koopt bij een bouwmarkt en dat zie je direct.

Mogelijkheden met zandstraalfolie

Zandstraalfolie is niet alleen geschikt om hele ramen mee te bekleden. Is het niet noodzakelijk het hele raam te bedekken dan zijn er andere mogelijkheden met bijvoorbeeld een band, onder, in het midden of bovenaan het raam. In deze band kun je eventueel een logo, of de bedrijfsnaam laten aanbrengen voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Het is ook mogelijk om bepaalde figuren of letters uit te laten snijden, zo creëer je een speelse combinatie met het glas en de folie. Heb je als bedrijf een huisstijl dan kunnen we deze integreren samen met de zandstraalfolie, zo behoudt je als bedrijf de bekende kenmerken.

Ook voor het ontwerpen van bepaalde figuren ben je aan het goede adres bij Muursticker4sale. Te denken valt dan aan speciale figuren als sierband om je bedrijf een luxer uitstraling te geven, maar de band is ook decoratief. Ook verschillende soorten lettertypen zijn mogelijk, op deze manier kun je je bedrijf nog beter op de kaart zetten. In principe is bijna alles mogelijk, twijfel je aan de mogelijkheden voor jouw bedrijf neem dan snel contact op met Muursticker4sale voor de vele mogelijkheden die er zijn.