Opzoek naar Dropshipping? Wij kunnen uw helpen! Muursticker4sale

Dropshipping

Dropshipping

 

Wij zijn altijd opzoek naar dropshippers. Neem contact (info@muursticker4sale.nl) met ons op en wij informeren je over onze scherpe inkoop tarieven en mogelijkheden!
Muursticker4sale.nl heeft een breed assortiment aan muurstickers En wekelijks nieuwe ontwerpen.

Dropshipping houdt in dat je onze producten verkoopt zonder dat je deze producten zelf op voorraad heeft. Je zet onze producten op jouw website en bepaalt zelf de verkoopprijs. 

Wel de lusten, niet de lasten!

Wanneer een consument één of meerdere van deze artikelen bestelt via jouw site, bestel je deze producten bij ons. Wij versturen de bestelling rechtstreeks naar jouw klant terwijl de factuur naar jou wordt gestuurd. Op deze manier hoeft je dus niet zelf een voorraad bij te houden. Je hoeft enkel en alleen maar bestellingen te plaatsen op onze site en in de gaten te houden of alles goed en soepel verloopt. Dropshipping bespaart je veel tijd (en dus geld). Zeker wanneer één of meerdere producten goed gaan lopen: je hebt dan een leuk inkomen per maand, terwijl je er bijna niets voor hoeft te doen!

De voordelen op een rij:

  • Muursticker4sale levert direct aan jouw klant. Verzending en verpakking van de producten doen wij voor je.
  • Jij als dropshipper kunt een breed assortiment aan muurstickers uit voorraad leveren zonder dat je er veel geld in hoeft te investeren.
  • De klant zal in de bestelling geen reclame uitingen, vrachtbrief, factuur of ander soortgelijke uitingen van Muursticker4sale als groothandel vinden. Het is en blijft jouw klant!
  • Ook heb je niet te maken met overheadkosten als opslag en investering in een grote voorraad.

 

Begin vandaag nog met Dropshipping!

 

Al onze muurstickers zijn uniek door ons ontworpen ook produceren wij de muurstickers en muurteksten in eigen beheer.

Als u nog vragen heeft stuur ons een mail naar info@muursticker4sale.nl

Dropshipping de ideale oplossing!

 

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »