Dropshipping | Muursticker4sale

Dropshipping met Muursticker4sale

Wil jij onze producten ook verkopen in je webshop? Dit kan bij ons doormiddel van dropshipping hier onder leggen wij uit hoe wij te werk gaan.

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een verzendmethode waarbij webwinkeliers producten verkopen zonder deze zelf op voorraad te hebben. Bij een aankoop van een consument "koopt" de webwinkelier het product van Muursticker4sale die het direct verzend naar de consument.

Het dropshipping proces

Stap 1: De klant koopt op je webshop.
Stap 2: De klant betaalt de bestelling.
Stap 3: Een deel hiervan zijn de inkoopkosten, die ontvangt de dropship leverancier (Muursticker4sale).
Stap 4: De overige marge is voor de dropship winkelier, dat ben jij.
Stap 5: Muursticker4sale produceert de sticker of raamfolie en verstuurd deze naar jouw klant
Stap 6: De klant ontvangt de bestelling.

Geen logistieke zorgen

De logistieke afhandeling wordt volledig geregeld door Muursticker4sale. Je hebt dus geen omkijken naar het verpakken en het verzenden van de muursticker of raamfolie.

De voordelen van dropshipping

Een voordeel van dropshipping is dat je extreem flexibel bent. Dropshipping kan overal ter wereld, zelfs vanuit huis. Je bent niet gebonden aan een vast kantoor of locatie en ook personeel om pakketten in te pakken en te verzenden is overbodig.

Om te beginnen met dropshipping heb je geen startkapitaal of lening nodig. Je hoeft immers geen producten in te kopen. Je betaalt pas voor een product op het moment dat een bezoeker het daadwerkelijk bestelt. Investeer je geld dus direct in marketing om je omzet te laten groeien.

Heb je interesse in dropshipping met Muursticker4sale?

Neem dan contact op met [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »