Raamfolie Muursticker4sale

Raamfolie

Bij Muursticker4sale kun je terecht voor gezandstraalde raamfolie. Die staat om zijn luxe en rustige uitstraling. Ook laat deze folie nog veel dag licht door waardoor deze goed kan worden toegepast in de gang. In vergelijking met luxaflex of gordijnen die een hoop dag licht wegnemen. De folie is onderhoudsvrij en van zeer hoge kwaliteit veel folies zullen snel gaan verkleuren en los laten wanneer in de zomer de zon hele dag op het raam staat te broeien. Maar onze folie zal goed op zijn plek blijven en niet verkleuren! Daarom geven wij ook maar liefst 8 jaar garantie op onze raamfolie.

Toepassing

De folie kan worden toegepast op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld bij de voordeur hier kunnen wij bijvoorbeeld jouw huisnummer of naam uitsnijden. Ben je helemaal gek op rozen? Dan snijden wij een stilhoutte uit van een roos. Ook wordt onze folie veel toegepast in de badkamer dit zijn plaatsen waar je niet graag bekeken wilt worden van buitenaf. De mogelijkheden voor de raamfolie zijn eindeloos wij ontwerpen waar naar jij opzoek bent!

HR++(+)

Heb jij HR++(+) Glas? Geen probleem onze folie is geschrikt hier voor, dit omdat onze folie geen warmte vasthoudt en dus zonder problemen op jouw bevestigd kunnen worden. Wilt je meer advies hier over neem dan contact met ons op.

Zakelijk

Zakelijk wordt de gezandstraalde raamfolie ook vaak gebruikt. Denk hier bij aan het terug komen van jouw huisstijl of het creëren van meer privacy. Wilt je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Waarom raamfolie van Muursticker4sale?

  • ✓ Onderhoudsvrij
  • ✓ Laat veel daglicht door (80%)
  • ✓ Gemaakt na uw wensen
  • ✓ Kwaliteit 8 jaar garantie
  • ✓ Geeft een unieke uitstraling   
  • ✓ Uniek ontwerp    
  •  

[powr-form-builder id="c5c72d3d_1557813757"]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »