Muurstickers | muursticker4sale.nl
Muurstickers | muursticker4sale.nl

Raamfolie van Muursticker4sale

Raamfolie van Muursticker4sale

Ten eerste kies je voor ons omdat wij jouw ontwerp het beste tot zijn recht laten komen. Dit doen wij door de letters en vormen van jouw design uit de folie te snijden, wat voor het mooiste effect zorgt. Dankzij de duurzame kwaliteit van onze zandstraalfolie kun je jarenlang genieten van je eigen ontwerp, de gemiddelde levensduur is ongeveer zo’n 10 jaar!

Muurteksten

  • Geplaatst op
Muurteksten

Muurteksten maken de ruimte een stuk interessanter

Een inrichting is belangrijk voor een ruimte maar daarmee is het nog niet af. Het is ook van groot belang hoe de muren en het plafond eruit zien. U kunt natuurlijk kiezen voor een bepaald soort behang of spack maar dit is alledaags en we kunnen ons voorstellen dat u echt eens iets anders wilt. Misschien heeft u weleens muurteksten gezien en dan zou dit een prima keuze kunnen zijn. Deze teksten kunt u door middel van een sticker op de muur plakken en zo maakt u van een gewone muur ineens een zeer originele muur. Wanneer u bij ons in de webwinkel kijkt dan ziet u al vele voorbeelden van muurteksten. Laten we eens beginnen bij de woonkamer. Een mooi voorbeeld van een leuke muurtekst dat zijn de namen van de personen die er wonen. Dit kunnen dan de namen met een hart in het midden zijn maar u kunt ook een andere afbeelding kiezen. Het leuke aan de muurstickers is dat ze persoonlijk zijn. U kunt een tekst kiezen die over u of uw gezin gaat maar dit kan ook een lijfspreuk zijn of een afbeelding van één van uw helden. De muursticker van de Afrikaanse dieren is bijvoorbeeld prachtig boven de bank. Dit is weer eens iets anders dan een schilderij. De muursticker is ook nog eens in alle afmetingen beschikbaar zodat deze altijd bij de ruimte zal passen.

Slaapkamer muurstickers

  • Geplaatst op
  • Door Bas van Leeuwen
Slaapkamer muurstickers

Fleur uw slaapkamer voordelig op met een slaapkamer muursticker of muurtekst al onze stickers zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren. Wanneer u opzoek bent naar een kleur of een afmeting maar staat deze niet bij het product? Geen enkel probleem wij produceren al onze muurteksten en muurstickers zelf dus kunnen de sticker maken waar u naar opzoek bent!

Een sticker op de voordeur brengt duidelijkheid

  • Geplaatst op
Een sticker op de voordeur brengt duidelijkheid

Bij ons het assortiment kunt u meerdere stickers vinden, hierbij zitten dan ook stickers die u op de voordeur kunt plakken. Dit kunnen uitnodigende stickers zijn maar ook stickers die iets aan de mensen laten weten die bij u aan de deur komen. De sticker die u waarschijnlijk wel kent dat is de sticker met de namen van de bewoners. Dit kunnen dan alleen de voornamen zijn maar ook de complete naam kan op de sticker gedrukt worden. Om het helemaal duidelijk te maken kan dan ook nog het huisnummer bij op de sticker worden gezet. Zo weten mensen die niet zo vaak bij u op bezoek komen meteen dat ze bij het juiste adres zijn. Ook is het mogelijk om een grappige tekst op de deur te plakken. U heeft misschien wel de tekst gezien 'Wie hier chagrijnig binnenhuppelt, wordt er meteen weer uitgeknuppeld'. Dit is een leuke tekst en dit zal meteen voor goed humeur zorgen voor de mensen die bij u op bezoek komen.

Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »