Boven € 30,- gratis verzonden
Binnen 24 uur verzonden!
Al meer dan 13.000 klanten
Klanten geven ons een 8,6/10
Muurstickers | muursticker4sale.nl

Slaapkamer muurstickers

  • Geplaatst op
  • Door Bas van Leeuwen

Fleur uw slaapkamer voordelig op met een slaapkamer muursticker of muurtekst al onze stickers zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren. Wanneer u opzoek bent naar een kleur of een afmeting maar staat deze niet bij het product? Geen enkel probleem wij produceren al onze muurteksten en muurstickers zelf dus kunnen de sticker maken waar u naar opzoek bent!

Een sticker op de voordeur brengt duidelijkheid

  • Geplaatst op

Bij ons het assortiment kunt u meerdere stickers vinden, hierbij zitten dan ook stickers die u op de voordeur kunt plakken. Dit kunnen uitnodigende stickers zijn maar ook stickers die iets aan de mensen laten weten die bij u aan de deur komen. De sticker die u waarschijnlijk wel kent dat is de sticker met de namen van de bewoners. Dit kunnen dan alleen de voornamen zijn maar ook de complete naam kan op de sticker gedrukt worden. Om het helemaal duidelijk te maken kan dan ook nog het huisnummer bij op de sticker worden gezet. Zo weten mensen die niet zo vaak bij u op bezoek komen meteen dat ze bij het juiste adres zijn. Ook is het mogelijk om een grappige tekst op de deur te plakken. U heeft misschien wel de tekst gezien 'Wie hier chagrijnig binnenhuppelt, wordt er meteen weer uitgeknuppeld'. Dit is een leuke tekst en dit zal meteen voor goed humeur zorgen voor de mensen die bij u op bezoek komen.

Waar moet u op letten voordat u een sticker gaat bestellen?

  • Geplaatst op

Misschien heeft u wel een sticker uit ons assortiment op het oog die u graag wilt bestellen. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee maar we willen u vragen met enkele zaken rekening te gaan houden. Het is goed om te weten waar u precies de sticker wilt gaan plakken. Nu weet u waarschijnlijk wel op welke muur of raam dit is maar maar weet u ook zeker dat u de juiste maten gaat bestellen? Het gebeurt nog regelmatig dat er stickers besteld worden die dan toch te groot zijn of die juist te klein zijn. U plaatst een bestelling om uw interieur ermee te verbeteren en u wilt dan ook zeker weten dat het prima zal staan in uw woning. Heeft u dan ook een leuke sticker gezien welke u wilt gaan bestellen kijkt u dan naar de maten. Gaat u dan naar de muur of het raam en kijk of dit echt de formaten zijn die bij de situatie passen. Wanneer u het zeker wilt weten kunt u ook op de muur het raam enkele post-its plakken. Zo ziet u dan hoe groot of klein de sticker is en krijgt u ook een goede indruk of u het juiste formaar besteld. De post-its kunt u dan ook weer makkelijk gaan verwijderen en u weet dan ook zeker dat u de juiste bestelling plaatst.

Een muursticker in full color

  • Geplaatst op
  • Door Bas van Leeuwen
Een muursticker in full color

Dat er een mooi assortiment aan muurstickers is bij onze webwinkel is dat heeft u vast al gezien en misschien heeft u ook al eens een bestelling gedaan. Wij willen u in dit blog meer vertellen over de full color muurstickers. Deze zijn steeds populairder aan het worden en misschien is dit ook wel geschikt voor uw muur. Een sticker in zwart/wit is leuk maar denk een aan een sticker die helemaal in kleur is en die dan ook echt opvalt. Dit brengt weer een hele andere kijk op de kamer waar de sticker gebruikt wordt. U kunt dan ook een sticker bestellen die helemaal bij uw inrichting past en u kunt dan de juiste kleuren hierbij gaan kiezen. Voor de badkamer is er bijvoorbeeld een prachtige sticker en deze laat het leven onderwater zien. U ziet hier vele vissen en er is zelfs een duikboot aanwezig. Wanneer uw badkamer maar saai is dan zal deze sticker de badkamer gaan opfleuren. Vooral als uw kind in bad moet en deze heeft hier geen zin in dan zijn is deze sticker een prima afleiding. U wijst op deze sticker en uw kind zal helemaal opgaan in de afbeeldingen waardoor het voor u een stuk makkelijker zal gaan worden om hem of haar te gaan wassen.

De unieke kenmerken van Muursticker4sale.nl

  • Geplaatst op

Uiteraard zijn wij overtuigd van onze producten anders zouden wij deze niet aanbieden. Toch willen wij onze unieke kenmerken nog eens onder de aandacht brengen. Wij zijn hier erg trots op en deze zorgen er ook voor dat wij een vaste en trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Zo kunt u bij ons uw eigen sticker bestellen en dit kan dan bijvoorbeeld een muursticker zijn maar ook een raamsticker. Wanneer u erg creatief bent en een leuk idee heeft voor een leuke sticker bij u in de woonkamer dan hoeft u alleen het ontwerp maar naar ons te verzenden. Wij zullen dit dan in de gewenste afmetingen voor u op een sticker gaan drukken. Bent u niet zo goed in het ontwerpen van een sticker maar heeft u wel hele duidelijke ideeën hoe de sticker eruit moet komen te zien dan kunt u dit ook aan ons doorgeven. Wij zullen wij u ook zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn. Bij ons staat de klant staat voorop en wij zullen er alles aan doen om u de sticker te leveren die u in uw gedachten heeft.

Verzendkosten (Gratis boven € 30,-)

Nederland € 2,95 België € 4,95

Levertijd

Binnen 24 uur verzonden!

klanttevredenheid

Meer dan 13.000 klanten

Eigen productie

Stickers worden geproduceerd na bestelling voor de beste kwaliteit!
Powered by Lightspeed