• Lorem ipsum

Sport

Toon:
€23,99
Muursticker push harder than yesterday if you want a different tomorrow Lees meer
€20,99
Muursticker Pain is temporary pride is forever Lees meer
Artikelcode eigenontwerp
€9,99
Makkelijk je eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
€18,99
Muursticker Hockey met naam Lees meer
€18,99
Muursticker Sportman met naam Lees meer
Toon:
Sport

Sport muurstickers en muurteksten

Een gezonde leefstijl is belangrijker dan ooit, sport is hierbij een belangrijke factor. Dit kan zijn door deel te nemen aan een teamsport zoals voetbal of hockey, maar ook de sportschool is een zeer geliefde plek. Naast dat een gezonde leefstijl erg belangrijk is, is sporten vaak erg gezellig omdat u dit met vrienden doet. Motivatie wordt gezien als één van de belangrijkste reden om niet te gaan sporten. Muurstickers kunnen u motiveren om te gaan sporten. 

Waar moet u aan denken bij sport muurstickers?

Omdat een sport muursticker dagelijks terug komt om u (extra) te motiveren, moet de sticker een krachtige boodschap aan u meegeven. Bij muursticker4sale hebben we voor u ontworpen muurstickers met een boodschap die aanspreekt.

Een voorbeeld is de muurtekst “Push harder than yesterday if you want a different tomorrow” u moet altijd het uiterste uit uzelf proberen te halen als u aan het sporten bent, zo krijgt u het meeste resultaat. Ook de tekst “Pain is temporary, pride is forever” heeft een dieperliggende boodschap. De pijn is tijdelijk maar de trots is voor altijd. Bereikt u met uw training wat u wilt bereiken? Dan bent u trots, maar daarvoor moet u wel eerst hard werken.

Als u thuis over een sportruimte beschikt kunt u ervoor kiezen om een muurtekst aan de muur in deze ruimte te plakken. Een ander leuk alternatief is een naam muurstickers. U kunt uw eigen naam bij een afbeelding bestellen. Bent u een echte volleyballer? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een afbeelding van een volleybal met uw naam er bij. Op die manier personaliseert u uw eigen sportruimte.

Muursticker voor in de sportschool

Als sportschooleigenaar wilt u een positieve vibe in uw sportschool. Op die manier worden de sporters gestimuleerd en zullen zij tijdens het sporten alles blijven geven. Muurteksten werken hierbij zeer motiverend, als iemand erdoor heen zit kan een motiverende muursticker helpen om dat laatste beetje kracht eruit te halen. Heeft u zelf een motiverende slogan? Naast onze zelf ontworpen muurteksten kunt u ook zelf sport muurstickers ontwerpen.

Tip: informeer uw klanten met informatie als openingstijden, bewegwijzering en de wifi code, door gebruik het gebruiken van zakelijke muurstickers.

Zelf een sport muursticker ontwerpen

Naast het assortiment aan bestaande muurstickers, kunt ook u uw eigen ontwerp maken. Een eigen muursticker of muurtekst kan nog extra motiverend werken omdat het iets is waar u zelf al in gelooft. Door hier aan te worden herinnerd op moeilijke momenten komt de werking van de muursticker krachtiger tot uiting. Denk bijvoorbeeld aan wereldberoemde sport quotes als: “No pain No gain”, “Train insane of remain the same” of “Today I will do what others won’t, so tomorrow I can do what others can’t”. 

Waarom bestellen bij muursticker4sale?

De artikelen van Muursticker4sale zijn van goede kwaliteit. Daarnaast staan wij nog altijd achter echte service. Gaat er iets mis met de sticker? Bij ons heeft u montage garantie. Als er iets mis gaat met de muursticker dan krijgt u kosteloos een nieuwe. Bestelt u voor 23:59 uur de sport muursticker? Dan wordt deze de volgende dag al gratis thuis bezorgd. Om het voor u gemakkelijker te maken kunt u bij ons ook nog eens gemakkelijk achteraf betalen!