• Lorem ipsum

Toilet stickers voor op het toilet

Toon:
Artikelcode K085
€6,99
Deursticker WC Lees meer
Artikelcode K084
€5,99
Deursticker Man op Wc Lees meer
€20,99
Toilet sticker vrouwen wc Lees meer
Artikelcode K192
€32,99
De afmeting van deze sticker is 58 x 73 cm Lees meer
Artikelcode K083
€6,99
Deursticker toilet Lees meer
Artikelcode K353
€27,99
Muursticker Toiletregels

56 x 100 cm Lees meer
Artikelcode K114
€13,99
Toilet met vlinder Lees meer
€17,99
Muursticker je moet je billen beter vegen want er zit nog cactussen Lees meer
€16,99
Deursticker 5 x eigen keuze

Letterhoogte is 7 cm gemiddelde breedte 26 cm Lees meer
Artikelcode K719
€20,99
Toilet sticker mannen wc Lees meer
Toon:
Toilet stickers voor op het toilet

Een toiletbezoek is er niet alleen voor hoge nood; veel mensen ontspannen zich heel even van de waan van de dag. Hoe zorgt u er daarom voor dat u het kleinste kamertje in huis leuk decoreert? Hieronder vindt u belangrijke informatie over toiletstickers: onder andere wat de voordelen voor u zijn, hoe u ze opplakt en uit welke mogelijkheden u kunt kiezen.

Waarom stickers voor op het toilet?

Een van de grootste voordelen van stickers op het toilet is dat u relatief voordelig uit bent. Uiteraard is het mogelijk om de wanden van verf te voorzien, maar dit kost al gauw meer en is tijdrovend. Voor iets meer dan tien euro heeft u al stickers voor op het toilet.

Een ander voordeel is het gebruiksgemak. In plaats van dat u een tijd bezig bent met kwasten werkt een leuke sticker een stuk sneller. Doordat de toilet sticker aan uw deur kleeft hoeft u hiervoor geen lijm te gebruiken. Het duurt maar enkele minuten totdat uw sticker is aangebracht. Met de plakinstructies moet het goedkomen.

Hoe plakt u een muursticker?

Voordat u de sticker opplakt is het van belang om te kijken naar de ondergrond. Is deze bijvoorbeeld vlak genoeg? Een toilet sticker is niet geschikt op behang met een structuur. Gelukkig zijn stickers op bijna ieder ondergrond geschikt, zoals hout en glas. Als u hierover uw twijfels heeft is het slim een teststicker op te vragen.

Voordat u de sticker opplakt is het tevens belangrijk om te kijken naar de ondergrond. Is het schoon en droog genoeg? Uiteraard is het ook slim om het buiten bereik van jonge kinderen te plaatsen. Houd daarnaast goed voor ogen op welke positie u de sticker wilt plaatsen. Eventueel tekent u met een potlood een hulplijntje. Voor grote muurstickers is het aan te raden om het met zijn tweeën op te pakken.

Wanneer u de sticker los van het velletje haalt moet u er voorzichtig mee omspringen. Vouw ze bijvoorbeeld niet dubbel en laat de sticker niet in contact komen met de achterkant van de sticker. Als u tevreden bent met de plaatsing drukt u een aantal keren stevig aan. Het aanwrijven doet u met een zachte droge doek. Wrijf van binnen naar buiten. Zo wordt de kans op luchtbellen een stuk kleiner. Vooral het aandrukken van de randen van de toiletstickers is belangrijk. Toch niet helemaal tevreden? Dan haalt u de sticker gerust weer weg.

De leukste stickers voor op het toilet

De toilet stickers zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Zo heeft u een sticker met alle toiletregels erop. Uiteraard heeft u ook veel eenvoudige varianten, waar enkel duidelijk voor u is dat het om een toilet gaat. Door een sticker te plaatsen op de deur kunt u uzelf ook op een leuke manier profileren. Alleen een mondhoek die omhoog gaat is al voldoende!

Zit er geen toilet stickers tussen die u leuk vindt? U heeft bij Muursticker4sale ook de mogelijkheid om ze zelf te ontwerpen. Bij Muursticker4Sale kiest u uit 20 illustraties en verschillende lettertypes in zowel kleine (60 x 30 cm) als grote (220 x 120 cm) formaten. Zo zit er altijd wat tussen dat bij u past!