• Lorem ipsum

Religie

Wij hebben een groot aanbod aan religie muurstickers en muurteksten. Onze muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden snel geleverd!

Toon:
Artikelcode eigenontwerp
€9,99
Makkelijk je eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
€28,99
Muursticker Bismillah Alhamdulillah Lees meer
€23,99
Muursticker God grant me the serenity Lees meer
Artikelcode K095
€23,99
Muursticker Bismillah Lees meer
Artikelcode K770
€23,99
Muursticker Give thanks Lees meer
Artikelcode K321
€20,99
Shahada Lees meer
€28,99
Muursticker In dit huis Bismi allah Lees meer
Toon:
Religie

Religie muurstickers en muurteksten

Religie speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen. Het is dan ook erg leuk om dit uit te dragen in uw woning. Dit kan door een muursticker of tekst gerelateerd aan uw religie op een muur te plaatsen. Met een muursticker kunt u duidelijk aangeven welke normen en waarden er binnen uw woning gelden. Denk bijvoorbeeld aan een gebed uit de bijbel of de koran die veel voor u betekent. U bent trots op uw geloof en door een mooie muursticker in de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in uw huis laat u dit ook aan uw bezoekers zien.

Mogelijkheden religie muurteksten

In het aanbod vindt u verschillende muurstickers met betrekking tot het geloof. Van muurstickers voor moslims tot stickers voor aanhangers van het katholieke en gereformeerde geloof.

Een voorbeeld van een muurtekst in ons aanbod is “In dit huis beginnen we met Bismi Allah, eindigen we met Alhamdolilah, geloven we in allah, lezen we de koran, bidden we op tijd, zijn we eerlijk, vergeven we en hebben respect voor elkaar, hebben we lol, genieten we van elkaar, en zijn Allah dankbaar”. Deze tekst straalt krachtig uit waarin wordt gelooft, wat de waardes van de familie zijn en dat de familie trots is op het geloof dat ze aanhangen. Ook stickers in Arabische tekens behoort tot de mogelijkheden. Deze hebben voor mensen vaak veel waarde, ook al is het vaak maar één woord. Daarnaast vindt u ook religieuze muurteksten die werk gerelateerd zijn in ons aanbod. De religie muurstickers en muurteksten zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Religie muurstickers zelf ontwerpen

Naast het bestellen van muurstickers waarvan de tekst al voorbedacht is, kunt u bij ons ook zelf muurstickers ontwerpen. Heeft u een vers of een bepaalde spreuk die uzelf graag op de muur wilt plaatsen? Deze kunt u heel gemakkelijk zelf ontwerpen door gebruik te maken van onze ontwerptool. Dit is een handig hulpmiddel waarmee u de muursticker helemaal zelf kunt ontwerpen. Op die manier zorgt u er voor dat de muurtekst bij uw ruimte en geloofsovertuigingen past. 

Religie muurteksten bestellen

De muurstickers zijn in verschillende afmetingen te bestellen. Zo weet u zeker dat ze altijd duidelijk op uw muur te lezen zijn. Ook is het mogelijk om deze in een andere kleur dan zwart te bestellen zodat de sticker goed bij uw interieur aansluit. Met behulp van een gebruikshandleiding is het plaatsen van de muurstickers erg eenvoudig. Naast de goede prijs-kwaliteitverhouding van de muurstickers en muurteksten, betaalt u geen verzendkosten wanneer het afleveradres in Nederland is.

Het retourneren van artikelen

Na ontvangst van het product kunt u deze binnen 14 dagen zonder opgaaf retourneren mits het geen vinyl muursticker betreft. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd het product te verzenden. De retourkosten zijn voor uw rekening. Het retourneren van producten is alleen mogelijk wanneer het product ongebruikt is.

Muurstickers verwijderen

De sticker zijn tevens erg eenvoudig weer te verwijderen. U kunt de sticker met bijvoorbeeld een föhn warm maken. Hierdoor zal het plaksel langzaam los laten en kunt u de sticker rustig van de muur verwijderen.