• Lorem ipsum

Tuin

Wij hebben een groot aanbod aan tuin muurstickers. Onze muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden snel geleverd!

Toon:
€30,99
Muursticker Op ons terras

60 x 76 cm Lees meer
Artikelcode K305
€29,99
Muursticker In onze tuin

60 x 76 cm Lees meer
Artikelcode eigenontwerp
€9,99
Makkelijk je eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
Toon:
Tuin

Muurstickers tuin

Bent u op zoek naar een muursticker voor in uw tuin? Zoek dan niet verder. Muurstickers4sale heeft een groot assortiment in goedkope muurstickers. Hiermee brengt u meer sfeer aan in uw tuin en muurstickers zijn bovendien veel goedkoper dan een schilderij. Zo kunt u ervoor kiezen om muurstickers te kopen die al voorzien zijn van een tekst, maar u kunt ook een eigen ontwerp maken. De muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren en dus voor iedereen geschikt.

Tuin muursticker met tekst

Om heerlijk te kunnen genieten en om meer sfeer te geven aan uw tuin zijn onze tuin muurstickers met tekst uitermate goed geschikt. De tuin muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u de kleur kiezen die perfect bij uw tuinmeubilair of de rest van uw tuininrichting past. Onze tuinmuurstickers met tekst zijn daarnaast verkrijgbaar in twee afmetingen, namelijk: 60x76 cm en 100x126cm. Het ligt er maar net aan wat uw voorkeur heeft en natuurlijk hoe groot de muur is waar u de muursticker op wilt bevestigen.

Muursticker tuin met eigen ontwerp

Zijn de tuinstickers met tekst niet precies wat u zoekt? U kunt er ook voor kiezen om een tekstmuursticker voor de tuin te kopen met uw eigen ontwerp. Deze muurstickers zijn uitermate goed geschikt om extra sfeer aan te brengen in uw tuin. Bovendien heeft u een tuin zoals niemand anders heeft. Met de muursticker met eigen ontwerp personaliseert u de tuin. Het materiaal van deze muursticker is vinyl. Dit materiaal zorgt er voor dat de goedkope muursticker lang mee gaat. De muurstickers met eigen ontwerp zijn verkrijgbaar in veel afmetingen. Dit zijn: 60x30cm, 80X40cm, 100x50cm, 120x60cm, 140x70cm, 160x80cm, 180x90cm, 200x100cm,
220x120cm. Bent u iemand die een zo groot mogelijke tuin muursticker wilt of kiest u liever voor een bescheiden en kleine muursticker met eigen ontwerp? Het is allemaal mogelijk als u kiest voor de muurstickers van Muurstickers4sale.

Uitstekende service van Muursticker4sale

Als u een tuinmuursticker van muursticker4sale koopt, heeft u tot wel 3 jaar montage garantie. Weet u nog niet zeker of de muursticker wel diegene is die u wilt? Betaal dan met Afterpay. Hiermee betaalt u achteraf voor de tuinmuursticker en kunt u eerst kijken of de sticker wel goed bij de tuin past en aan uw wensen voldoet.

Wilt u de muursticker het liefst zo snel mogelijk in huis hebben? Als u voor 23:59 besteld wordt de tuin muursticker de volgende dag gratis bij u thuis bezorgd.