• Lorem ipsum

Badkamer muursticker

Toon:
€22,95
Muursticker Badkamer teksten Lees meer
Artikelcode K631
€17,95
Muursticker Get naked Lees meer
Toon:
Badkamer muursticker

Badkamer muursticker

Om uw badkamer een andere uitstraling te geven hoeft u niet gelijk aan andere meubels of nieuwe accessoires te denken. Dankzij een sticker voor in de badkamer maakt u eenvoudig verschil. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een quote op de muur of voor een sticker op uw douchewand, waarmee u de badkamer een andere touch geeft. Muursticker4sale helpt u graag bij het uitzoeken van een unieke sticker die bij uw badkamer past.

Het assortiment van stickers voor in de badkamer

Wij hebben ons best gedaan om de leukste stickers voor in de badkamer te selecteren. Hierdoor bestaat ons assortiment uit een groot aantal stickers die u kunt aanbrengen in de badkamer. Het grootste deel van de stickers kunt u bevestigen aan de muren in uw badkamer en er zijn ook stickers beschikbaar voor glazen wanden. Deze stickers blijven uitstekend zitten en geven uw badkamer jarenlang een andere uitstraling. Het assortiment bestaat uit badkamer stickers in de vorm van quotes of teksten. Er zijn een aantal vooraf gemaakte teksten maar u kunt ook zelf een gepersonaliseerde badkamer sticker maken. U bent dan vrij om een tekst te kiezen. Of dat een mooie quote is, een naam of iets anders, aan u de keus! Tevens kunt u kiezen uit diverse maten, zodat u zeker weet dat de sticker netjes op de muur past.

Hoe plakt u een sticker in de badkamer op?

Het plakken van muurstickers voor in de badkamer gaat eenvoudig en snel. Het is belangrijk dat de ondergrond vlak is en niet te grof. Bij een te groffe ondergrond zal de sticker zich niet goed aan de muur of wand kunnen plakken. Daarnaast dient de ondergrond schoon en droog te zijn. We raden dan ook aan om de sticker niet op te plakken als uw douche of bad net gebruikt is.

Bepaal van tevoren goed waar u de sticker wilt plakken. Als u tevreden bent over de plek kunt dit markeren door een lijn of kruisje neer te zetten met een potlood. Let er goed op dat u de sticker recht bevestigd. We raden het daarom aan om de stickers met zijn tweeën op te plakken.

We raden aan om de sticker van binnen naar buiten te plakken. Let hierbij goed op dat de sticker niet aan uw kleding of haren blijft plakken. Met een rakel of bankpas kunt u de sticker aandrukken en eventuele luchtbellen wegdrukken. Daarna kunt u de sticker nog met een droge doek aanwrijven. Na bevestiging dient u de sticker nog één uur in te laten werken waarna u de applicatielaag kun verwijderen. 

Stickers kopen bij Muursticker4sale

Muursticker4sale biedt u een immens assortiment met muurstickers en raamfolie aan. Voor vrijwel iedere ruimte in uw huis hebben wij een passende muursticker. Of u nou op zoek bent naar een sticker voor in de badkamer, voor op de trap of voor in de keuken, wij hebben het. Bent u op zoek naar een bepaald soort sticker maar kunt u het niet vinden? Dan helpen wij u graag mee met zoeken. Neem hiervoor contact op via één van de mogelijkheden op onze contactpagina.