• Lorem ipsum

Badkamer muursticker

Toon:
€23,99
Muursticker Badkamer teksten Lees meer
Artikelcode K631
€18,99
Muursticker Get naked Lees meer
Toon:
Badkamer muursticker

Badkamer muursticker

Om jouw badkamer een andere uitstraling te geven hoef je niet gelijk aan andere meubels of nieuwe accessoires te denken. Dankzij een sticker voor in de badkamer maak je eenvoudig verschil. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een quote op de muur of voor een sticker op jouw douchewand, waarmee je de badkamer een andere touch geeft. Muursticker4sale helpt je graag bij het uitzoeken van een unieke sticker die bij jouw badkamer past.

Het assortiment van stickers voor in de badkamer

Wij hebben ons best gedaan om de leukste stickers voor in de badkamer te selecteren. Hierdoor bestaat ons assortiment uit een groot aantal stickers die je kunt aanbrengen in de badkamer. Het grootste deel van de stickers kun je bevestigen aan de muren in jouw badkamer en er zijn ook stickers beschikbaar voor glazen wanden. Deze stickers blijven uitstekend zitten en geven uw badkamer jarenlang een andere uitstraling. Het assortiment bestaat uit badkamer stickers in de vorm van quotes of teksten. Er zijn een aantal vooraf gemaakte teksten maar je kunt ook zelf een gepersonaliseerde badkamer sticker maken. Je bent dan vrij om een tekst te kiezen. Of dat een mooie quote is, een naam of iets anders, aan jouw de keus! Tevens kun je kiezen uit diverse maten, zodat je zeker weet dat de sticker netjes op de muur past.

Hoe plak je een sticker in de badkamer op?

Het plakken van muurstickers voor in de badkamer gaat eenvoudig en snel. Het is belangrijk dat de ondergrond vlak is en niet te grof. Bij een te groffe ondergrond zal de sticker zich niet goed aan de muur of wand kunnen plakken. Daarnaast dient de ondergrond schoon en droog te zijn. We raden dan ook aan om de sticker niet op te plakken als jouw douche of bad net gebruikt is.

Bepaal van tevoren goed waar je de sticker wilt plakken. Als je tevreden bent over de plek kun je dit markeren door een lijn of kruisje neer te zetten met een potlood. Let er goed op dat u de sticker recht bevestigd. We raden het daarom aan om de stickers met zijn tweeën op te plakken.

We raden aan om de sticker van binnen naar buiten te plakken. Let hierbij goed op dat de sticker niet aan jouw kleding of haren blijft plakken. Met een rakel of bankpas kunt u de sticker aandrukken en eventuele luchtbellen wegdrukken. Daarna kun je de sticker nog met een droge doek aanwrijven. Na bevestiging dient u de sticker nog één uur in te laten werken waarna je de applicatielaag kun verwijderen. 

Stickers kopen bij Muursticker4sale

Muursticker4sale biedt je een immens assortiment met muurstickers en raamfolie aan. Voor vrijwel iedere ruimte in jouw huis hebben wij een passende muursticker. Of je nou op zoek bent naar een sticker voor in de badkamer, voor op de trap of voor in de keuken, wij hebben het. Ben je op zoek naar een bepaald soort sticker maar kun je het niet vinden? Dan helpen wij je graag mee met zoeken. Neem hiervoor contact op via één van de mogelijkheden op onze contactpagina.