• Lorem ipsum

Steden

Toon:
Artikelcode eigenontwerp
€9,99
Makkelijk je eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
€33,99
Muursticker grachtenpanden Lees meer
Artikelcode K105
€32,99
Muursticker Amsterdam Lees meer
Artikelcode K104
€23,99
Muursticker Barcelona Lees meer
Artikelcode K101
€23,99
Muursticker Rotterdam Lees meer
Artikelcode K102
€23,99
Muursticker Utrecht Lees meer
Artikelcode K621
€23,99
Muursticker New York Lees meer
€20,99
Muursticker New York Lees meer
Artikelcode K103
€23,99
Muursticker Istanbul Lees meer
Toon:
Steden

Steden muurstickers

Een skyline van Barcelona of Rotterdam boven de bank? Of misschien de grachten van Amsterdam? Met een muursticker is het allemaal mogelijk. Neemt u maar eens een kijkje in het brede assortiment en zie welke leuke muurstickers er allemaal te verkrijgen zijn. In het assortiment vindt u diverse steden muurstickers. Dit kan van een Nederlandse stad zijn, maar ook van uw favoriete vakantiebestemming. Wanneer u naar een steden muursticker kijkt zult u weer helemaal het vakantiegevoel krijgen en tevens het verlangen naar deze prachtige steden. Muurstickers van Nederlandse steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht behoren ook tot de mogelijkheden.

Het maakt niet uit waar in Nederland u zich bevindt, met een steden muurstickers creëert u een fraai uitzicht op grote steden overal ter wereld. Ook is het leuk om bezoekers te laten raden welke skyline u op de muur heeft staan.

Een muursticker van een stad

Waarschijnlijk bent u trots op de stad waarin u woont of heeft u leuke herinneringen aan een stad. Uw trots mag u hoe dan ook tonen aan de mensen die bij u op bezoek komen. Een steden muursticker is hiervoor uitermate geschikt. Daarbij is een steden muursticker ook nog eens erg fraai om te zien en zal dit een heel ander aanzien geven aan uw woonkamer. Het is eens wat anders dan een schilderij of een foto van een stad.

Niet alleen in de woonkamer kunt u deze steden muurstickers plaatsen. Ook in de slaapkamer is het prachtig om de skyline van een grote stad boven het bed te hebben. Dit geeft de ruimte meteen een hele andere sfeer en tevens is een muursticker een zeer eenvoudige en voordelige manier van decoratie.

De voordelen van de steden muursticker

Wanneer u er voor kiest om een muursticker van een stad te plaatsen heeft dit vele voordelen. Het geeft de ruimte waar de sticker geplaatst wordt een origineel en persoonlijk tintje. Een steden muursticker is te verkrijgen in vele kleuren en afmetingen. Op die manier kunt u er voor zorgen dat de steden sticker aansluit bij uw overige interieur en altijd bij het formaat van de muur past. Daarnaast is het enige dat u op de muur plakt de muursticker zelf. Bij de steden stickers wordt geen gebruik gemaakt van doorzichtig materiaal om er voor te zorgen dat de sticker perfect bij uw muur past. Dit is wat een steden muursticker uniek maakt.

Het plaatsen van een steden muursticker

Bij levering van de steden muursticker krijgt u een duidelijke plakinstructie geleverd. Door het volgen van deze plakinstructie is uw steden muursticker gemakkelijk te plaatsen. De mooiste plek om uw steden muursticker te plaatsen is op een niet te drukke muur. Denk bijvoorbeeld aan plek boven uw bank of bed. De kans is namelijk groot dat hier voldoende ruimte is voor een steden muursticker. Vermijdt dus drukke plekken als het gaat om het plaatsen van uw steden muursticker. Mocht u bijvoorbeeld de stedenmuursticker tussen twee kasten plaatsen, is de kans groot dat hij niet goed tot zijn recht komt.