• Lorem ipsum

Onze muurstickers kunnen op bijna elke muur geplakt worden.

Ook het verwijderen van een sticker is eenvoudig dankzij de zogenaamde niet-permanente lijmlaag. Het verwijderen van de muursticker zal dan ook geen schade aan het schilder- of stucwerk veroorzaken.
 

Geschikte ondergronden voor een muursticker
Bij het plakken van een muursticker is het van groot belang dat de ondergrond stof- en vetvrij is, alleen dan kan de muursticker goed hechten namelijk. Verder is het belangrijk dat u een muur uitkiest zonder teveel structuur, een grove pleistermuur bijvoorbeeld is niet geschikt. Een licht reliëf is wel toegestaan, maar het meest gunstige is een vlakke muur. Twijfelt u over uw muur en wilt u

weten of de muursticker goed zal plakken? Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected]. Als u een foto meestuurt kunnen wij de muur beoordelingen.
 

Ondergronden die geschikt zijn
U kunt onze muurstickers aanbrengen op onder andere behang, glad stucwerk, het overgrote deel van muurverf- en latexsoorten, glasvezel- of vliesbehang (glad) , houten afwerkwanden (glad), glas, plastic, metaalsoorten waaronder aluminium, deuren en keukenkasten. Een muur met een lichte structuur zal zichtbaar zijn door de sticker heen, het is belangrijk om daar rekening mee te houden.
 

Ondergronden die niet geschikt zijn
Ondergronden die niet gebruikt kunnen worden in combinatie met muurstickers zijn ondergronden van gips, ruw beton en granol wanden. Voor dergelijke ondergronden raden wij u aan vinyl muurstickers te bestellen.