• Lorem ipsum

Badkamer folie

Toon:
Artikelcode Bad1
€9,95
Raamfolie Bathroom Lees meer
Artikelcode Op maat
€7,95
Raamfolie op maat gesneden Lees meer
Artikelcode Bad2
€9,95
Raamfolie strepen Lees meer
Toon:
Badkamer folie

Waar vindt u goedkope raamfolie voor de badkamer?

Steeds meer huishoudens overwegen om raamfolie in hun badkamer te plakken. Enerzijds om meer privacy te hebben zodat mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken. Anderzijds overwegen mensen dit ook vanwege de sfeerimpressies. Bovendien kunt u ook badkamerfolie plaatsen op uw douchewand zodat u een beetje privacy heeft als u staat te douchen. Wat de reden ook is, bij Muursticker4sale bent u aan het juiste adres als u hoogwaardige raamfolie voor uw badkamer zoekt. Wij beschikken over verschillende soorten badkamerfolie die u kunt aanbrengen. Bekijk ons assortiment en laat u inspireren door onze brede aanbod.

Welke soorten raamfolie voor de badkamer zijn er?

Bent u op zoek naar een oplossing die u in uw badkamer kunt aanbrengen omtrent privacy redenen? Dan heeft u met onze raamfolie het middel gevonden om de privacy in uw badkamer te waarborgen. Bij ons vindt u verschillende soorten badkamerfolies die perfect passen bij uw situatie. Welke soorten folie voor in de badkamer kunt u bij ons vinden?

Gestreepte badkamerfolie

Een veel gekozen folie voor in de badkamer in de strepenvariant. Onze gestreepte badkamerfolie zorgen ervoor dat u nooit meer last hoeft te hebben van mensen die van buiten naar binnen willen kijken waardoor u geen privacy meer heeft. Bovendien behoudt u wel een bepaalde lichtinval doordat deze door de strepen door kunnen schijnen en u niet altijd in het donker zit.

Raamfolie op maat

Heeft u een bepaalde variant in gedachten, maar ziet u deze niet terug in ons aanbod? Dan kunt deze op maat laten maken. Het voordeel van op maat gemaakte raamfolie is dat deze perfect past op uw badkamerraam of op uw douchewand. U hoeft dus niet zelf te stoeien met het afsnijden van de folie, want dit doen wij al voor u.

Waarom raamfolie voor uw badkamer bestellen bij Muursticker4sale?

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige raamfolie voor in de badkamer, dan komt u automatisch bij Muursticker4sale uit. In ons assortiment vindt u talloze mogelijkheden om uw badkamer te voorzien van de juiste folie. Als u bij ons badkamerfolie besteld, dan sturen wij u automatisch een plakinstructie mee waardoor u deze eenvoudig zelf kunt aanbrengen. Zit u gewenste exemplaar van raamfolie er niet bij? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen door te geven. Wij zullen dan kijken wat we voor u kunnen doen en wie weet valt er wel iets te regelen.

Plakinstructie aanbrengen raamfolie