• Lorem ipsum

Verjaardag

Binnenkort iemand jarig? Verras diegene met een raamsticker! Bij Muursticker4sale kiest u uw raamsticker en profiteert u van onze unieke garanties.

Toon:
€16,99
Verjaardag sticker met naam Lees meer
€16,99
Verjaardag sticker met leeftijd Lees meer
Toon:
Verjaardag

Verras uw naaste met een raamsticker voor zijn verjaardag

Is er iemand bijna jarig? Dan is het wel zo leuk om degene in het zonnetje te zetten! Het is altijd leuk om de jarige Job te verrassen. Door te kiezen voor een raamsticker voor zijn verjaardag zal degene zeker opkijken! Bent u dus op zoek naar een leuke manier om uw familie, vriend of andere naaste in het zonnetje te zetten? Kies dan voor een raamsticker voor zijn verjaardag.

Creëer uw eigen raamsticker naar wens

Met de raamstickers heeft bij Muursticker4sale de mogelijkheid om ze naar eigen wens in te richten. Zo zijn de raamstickers in de meeste kleuren verkrijgbaar, zoals legergroen, rood, oranje, lichtgrijs en geel.

Verder bepaalt u zelf hoe groot u uw raamsticker wilt hebben. U heeft de keuze uit de kleinste formaat, van 25 x 22 centimeter, tot de grootste variant die van 65 x 58 centimeter is. Ook heeft u de mogelijkheid om de raamsticker te spiegelen, zodat aan beide kanten goed zichtbaar is wie er jarig is.

Zit er geen leuke raamsticker tussen? U heeft zelf ook de mogelijkheid om uw eigen raamsticker te ontwerpen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld de naam van de jarige erop zetten. Ook als diegene een hobby heeft, zoals een favoriete voetbalclub, is het misschien een leuk idee om dat op de raamsticker toe te voegen.

Raamstickers van goede kwaliteit

Bij Muursticker4sale geven wij niet voor niets 3 jaar garantie op de montage. De raamstickers zijn namelijk van een goede kwaliteit. De stickers zijn namelijk gemaakt van een vinylfolie. Vinylfolie is een erg sterke materiaalsoort dat u bijna overal op kunt plakken. Zo kunt u uw naamsticker op het raam plakken, maar is het ook mogelijk dit op een muur te doen.

Hoe plakt u uw raamsticker op?

Voor een raamfolie is het zaak de sticker zo snel mogelijk te plakken. Anders loopt u de kans dat er wat vuil aan de sticker gaat kleven. Voordat u uw raamsticker plakt is het verstandig om de ondergrond goed schoon te maken. Gebruik hiervoor zeep met water. Het is slim om een klein stukje van de sticker alvast op het raam (of muur) te plakken om de sticker alvast goed te positioneren. Trek nu beetje bij beetje de achterkant van de sticker los en plak het langzaam op het raam. Tot slot veegt u de zeep langzaam op de sticker droog.

Een raamsticker bestellen bij Muursticker4sale

Het voordeel aan het bestellen via Muursticker4sale is dat u verzekerd bent van een goede raamsticker. Muursticker4sale is aangesloten bij het Webshopkeurmerk. Dit is een betrouwbaar keurmerk, waarbij u de garantie krijgt dat deze webshop meewerkt bij een geschil. Ook bent u verzekerd van een snelle levering. Via Muursticker4sale worden uw muurstickers in de meeste gevallen binnen één dag thuisbezorgd. Indien u een vraag of een opmerking heeft voor Muursticker4sale is de klantenservice tijdens werkdagen altijd te bereiken. Zo willen wij u tijdens het gehele bestelproces ontzorgen! Kies daarom voor raamstickers bij Muursticker4Sale. Zo weet u zeker dat uw bestelling altijd in orde komt!