Muurstickers babykamer & kinderkamer | Muursticker4sale

Baby- en Kinderkamer muurstickers

Wij hebben een groot aanbod aan Baby- en Kinderkamer muurstickers. Onze muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden snel geleverd!
Lees meer
Sorteren op:

Waar vindt u de beste muurstickers voor de babykamer?

Het inrichten van een babykamer of kinderkamer kan op veel verschillende manieren. Met speciale r muurstickers kunt u de kamer helemaal naar uw smaak inrichten. Op die manier creëert u gemakkelijk die persoonlijke touch en geeft het direct een vrolijke uitstraling.  In ons assortiment zijn er veel verschillende soorten muurstickers voor de babykamer terug te vinden. Zo hebben wij allerlei varianten voor zowel uw kind, peuter als baby. Het is natuurlijk aan u om te bepalen welke stijl precies bij u past! Wij helpen u graag een handje in het maken van de juiste keuze.

Welke muurstickers voor de babykamer zijn er?
Voordat u de juiste muurstickers gaat kiezen is het goed om na te gaan van welke stijl u precies houdt. En bovenal, in welke stijl gaat u uw kind of baby laten opgroeien? Denk bijvoorbeeld aan een stijl is een landelijke babykamer of een stoere babykamer. Vervolgens kiest u hierbij de juiste muurstickers zodat deze past in de totale aankleding van de babykamer of kinderkamer. In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten muurstickers  hebben.

Muurstickers met naam voor de baby

Wat is er nou een betere manier om de geboorte aan te kondigen dan door middel van een muursticker met een naam van de baby? Krijgt u bijvoorbeeld een prachtiger dochter? Hoe mooi is het dan om haar naam met hartjes op een muursticker terug te laten komen. Wilt u liever een andere sticker in combinatie met een naam? Kijk dan in ons assortiment en laat u overweldigen door het aanbod.

Muurstickers met olifant

Bent u op zoek naar een vrolijke sticker voor de babykamer? Dan is de muursticker met olifant zeker goede keuze. Veel kinderen zijn dol op olifantjes en worden blij van deze dieren. Plak de sticker op een speciaal plekje in de kinderkamer en laat uw zoon of dichter hiervan genieten. 

Ontwerp uw eigen muursticker voor de kinderkamer
Zit de gewenste muursticker voor de kinderkamer er niet bij? Dan kunt u bij Muursticker4sale ook uw eigen muursticker ontwerpen. Zodoende kunt u een eigen sticker maken die perfect past bij de stijl voor de babykamer of kinderkamer.

Hoe kunt de muurstickers plakken in de kinderkamer?

Naast het feit dat u een gehele kinderkamer opvrolijkt met één of meerdere muurstickers, zo zijn onze producten ook ‘leefbaar’ gemaakt. Een muursticker kunt u eenvoudig zelf aanbrengen. Wij leveren bij elke bestelling een plakinstructie mee waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het plakken moet worden uitgevoerd. Alle muurstickers voor de kinderkamer stickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit en bevatten het materiaal vinyl. De muursticker is hierdoor gemakkelijk schoon te maken met een doek, zonder dat er vervaging ontstaat of dat de sticker loslaat. 

Waarom muurstickers bestellen bij Muursticker4sale?

De collectie van onze muurstickers heeft voor iedere smaak wat te bieden. Toch kan het zijn dat u twijfelt of dat wenst u een uniek ontwerp op maat. Indien u twijfelt, dan raden wij aan om een foto te sturen van de babykamer of kinderkamer. Vervolgens bewerken wij de foto en plaatsen wij de aangegeven muursticker op de gewenste plek. Wij sturen u de foto terug waarnaar u zelf het resultaat kunt beoordelen.

Tevens is het mogelijk om bij ons een gratis proefkleur aan te vragen als u twijfelt. Met een proefkleur kunt u thuis kijken of het de gewenste kleur is of niet. In totaal kunt u uit 16 verschillende kleuren kiezen.

Heeft u helemaal niet de juiste muursticker of andere decoratie kunnen vinden voor uw kind? Uiteraard kunt u ons ook altijd benaderen voor het bespreken van een uniek ontwerp. Samen zetten wij alles op een rij en stemmen wij een uniek ontwerp samen. Hier gaan we vervolgens meen aan de slag!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »