• Lorem ipsum

Toilet Muurstickers

Wij hebben een groot aanbod aan toilet muurstickers. Onze muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden snel geleverd!

Toon:
Artikelcode eigenontwerp
€9,99
Makkelijk je eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
Artikelcode K190
€13,99
Muursticker houd mij fris en clean Lees meer
€25,99
Muursticker bij ons op de wc Lees meer
Artikelcode K192
€32,99
De afmeting van deze sticker is 58 x 73 cm Lees meer
Artikelcode K083
€6,99
Deursticker toilet Lees meer
€10,99
Wc sticker houd mij schoon en clean dan zal ik nooit vertellen wat ik heb gezien
afmeting 18 x 27 cm (Passend wc bril) Lees meer
Artikelcode K135
€16,99
Use me well and keep me clean, ill never tell what i have seen. Lees meer
Artikelcode K353
€27,99
Muursticker Toiletregels

56 x 100 cm Lees meer
Artikelcode K084
€5,99
Deursticker Man op Wc Lees meer
Artikelcode K085
€6,99
Deursticker WC Lees meer
€17,99
Muursticker je moet je billen beter vegen want er zit nog cactussen Lees meer
Artikelcode K719
€20,99
Toilet sticker mannen wc Lees meer
€20,99
Toilet sticker vrouwen wc Lees meer
€23,99
If you Sprinkle When you Twinkle Please be Neat and Wipe the Seat! Lees meer
Artikelcode K114
€13,99
Toilet met vlinder Lees meer
€13,99
Sticker today is a perfect day to start living your dreams Lees meer
€13,99
Muursticker Wash your hands mom said so Lees meer
Artikelcode K180
€10,99
Please put the seat down afmetingen 11 x 20 cm Lees meer
Toon:
Toilet Muurstickers

Waar vindt u goedkope muurstickers voor he toilet?  

Heeft u er wel is over nagedacht om uw toilet te voorzien van meer sfeer? Het toilet is vaak een noodzakelijk kamertje waar weinig aandacht aan wordt besteedt. Toch is het wel een ruimte die dagelijks meerdere keren bezocht wordt en u daarom wilt u de WC dan ook leuk aankleden. Dit kunt u doen door er leuke producten te plaatsen, maar het is ook mogelijk om toiletstickers te gebruiken. Een muursticker voor het toilet is een uitstekende manier om deze ruimte snel en voordelig op te fleuren.  In ons assortiment vindt u verschillende muurstickers en deze zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. U kunt kiezen voor een praktische sticker waarbij u bijvoorbeeld laat weten dat de toiletbril naar beneden gedaan moet worden. Maar het is ook mogelijk om een leuk versje op de muur te plakken. Kortom, bekijk ons assortiment en kies uw favoriete toiletsticker.

Welke toiletstickers kunt u kiezen?  

Waarschijnlijk heeft u er nooit aan gedacht om uw toilet een opknapbeurt te geven. Toch is het heel normaal om uw toilet te voorzien van de juiste uitstraling. Gelukkig kan dat met één van de vele muurstickers van Muursticker4sale. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan diverse toiletstickers. Welke kunt u zoal bij ons vinden?

Muursticker toiletregels voor in de WC

Eén van de bekendste muurstickers voor in het toilet zijn die met de regels. Met de muursticker toiletregels herinnert u al uw gasten eraan om altijd door te trekken en zich aan andere regels te houden. Deze sticker is in meerdere kleuren en varianten verkrijgbaar.

Deurstickers voor het toilet

Een andere manier om uw WC te voorzien van een passende uitstraling is door een deursticker voor het toilet te nemen. Met een deursticker voor het toilet voorziet u de WC van een positieve uitstraling.

Leuke muurteksten voor de in de WC

Een bezoek aan het toilet is vaak een saaie gebeurtenis. Toch kunt u deze minuten leuker maken door inspirerende teksten voor op de muurin de WC te plaatsen. Hiermee kunt u niet alleen zelf de tijd sneller doorkomen, maar ook alle bezoekers.

Waarom muurstickers voor het toilet kopen bij Muursticker4sale?

U kunt voor iedere situatie een muursticker voor in het toilet vinden. Ook wanneer u maar een kleine ruimte heeft dan is het mogelijk een muursticker te plaatsen. Wilt u nu liever geen sticker op de muur plakken dan kunt u er ook voor kiezen om een toiletsticker op de deur te plakken. Bij Muursticker4sale ben u verzekerd van de leukste toiletstickers van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk ons assortiment en kies uw favoriete toiletsticker.