• Lorem ipsum

Verduisterende raamfolie

Toon:
Toon:
Verduisterende raamfolie

Verduisterende raamfolie is een raamfolie die zorgt voor een complete blokkade van daglicht. De raamfolie wordt direct op het raam aangebracht om een raam of deur volledig ondoorzichtig te maken. Deze ondoorzichtigheid geldt voor het zicht naar twee kanten. Breng je verduisterende raamfolie aan op een raam binnenshuis, dan kan er dus van beide kanten niet meer door het raam gekeken worden.

Verduisterende raamfolie kan op binnen- en buitenramen worden aangebracht. Wel is het belangrijk om te weten dat deze raamfolie niet geschikt is voor aanbrengen op dubbel glas of HR/HR+/HR++ glas.

Wanneer is verduisterende raamfolie ideaal?

In meerdere situaties is het een ideale optie om gebruik te maken van verduisterende raamfolie. Heb je bijvoorbeeld in huis raampjes boven de deuren? Zeker in een slaapkamer kan dit vervelend zijn als er vroeg in de morgen via dit raampje veel daglicht de slaapkamer binnen kan dringen. Je kunt dan verduisterende raamfolie aanbrengen op dit raampje om je slaapkamer lekker donker te houden. Heb je een voordeur met glas aan de boven- en onderzijde? Dan kan het prettig zijn om het onderste raam te voorzien van verduisterende raamfolie. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld niet aan de post op de mat zien of je thuis bent of niet. Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden van situaties waarin verduisterende raamfolie een perfecte optie is.

Diverse soorten verduisterende raamfolie

Je kunt de verduisterende raamfolie in diverse soorten kopen. Doordat het om een raamfolie gaat die compleet ondoorzichtig is, is het prettig als de kleur bij je past. Hou je van donkere kleuren, dan kun je kiezen voor de zwarte verduisterende raamfolie. Wil je de ramen in je woning ondoorzichtig maken, maar wil je je interieur wel zo licht mogelijk houden? Dan kies je natuurlijk voor de witte verduisterende raamfolie. In alle gevallen wordt de verduisterende raamfolie aangebracht op slechts één zijde van het raam. Gaat het om een buitenraam? Dan wordt de folie aangebracht aan de binnenkant.

Verduisterende raamfolie op maat bestellen

Wil jij ook gebruik maken van verduisterende raamfolie in wit of zwart? Dan kun je deze folie natuurlijk online bestellen bij Muursticker4Sale. Wij zorgen ervoor dat de verduisterende raamfolie perfect op maat wordt aangeleverd, zodat jij er direct mee aan de slag kunt. Geef eenvoudig de gewenste afmetingen door en wij maken de verduisterende raamfolie op maat. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.