• Lorem ipsum

Voertuig stickers

Toon:
Artikelcode kenteken
€4,99
€9,99
Autosticker eigentekst Lees meer
Toon:
Voertuig stickers

Auto bestickeren

Denkt u er al enige tijd over na om uw auto te bestickeren? Dan bent u hier op de juiste plek, want Muursticker4sale biedt meerdere mogelijkheden. Bent u toevallig op zoek naar promotie voor op uw zakelijke auto? Of wilt u uw eigen auto een nieuwe twist geven? Voor zowel zakelijke als particulieren klanten zijn er meerdere keuzes. Nu vraagt u zichzelf wellicht af: waar ga ik beginnen en waar moet ik rekening mee houden? Want er komt ook pas- en meetwerk bij kijken. Gelukkig zijn er tegenwoordig handige tools die u hierbij ondersteunen. Komt u er toch niet zelf uit? Dat is geen probleem! Ook bij Muursticker4sale kunt u terecht voor advies. 

Autostickers eenvoudig zelf ontwerpen

Voor het bestickeren van uw auto zijn er diverse manieren beschikbaar. U kunt door middel van de ontwerptool uw eigen creativiteit loslaten en zelfstandig een design maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om verschillende lettertypes te selecteren. Op deze manier kan u een lettertype kiezen die bij uw boodschap of bedrijf past. Wilt u een autosticker voor het bedrijf met eigen huisstijl? Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen logo eenvoudig te uploaden en uw eigen bedrijfskleuren in te stellen. Daarnaast zijn er ook meerdere kleuren beschikbaar om uw autosticker extra te laten opvallen. Kies bijvoorbeeld voor een fellere kleur bij uw ontwerp. Ook zwarte of witte stickers zijn beschikbaar. Heeft u een mooi ontwerp in gedachten of misschien al uitgewerkt? Houdt er dan rekening mee dat dit past bij de kleur van het voertuig.  

Hoe kan ik zelf een auto bestickeren? 

Het bestickeren van uw auto of bus kunt u uitstekend zelf uitvoeren. Nadat u de autosticker heeft ontworpen en besteld krijgt u binnen 3 a 5 werkdagen de sticker gratis bezorgd. Vervolgens zit er bij de bestelling een plakinstructie over hoe de sticker het best geplakt kan worden. Hierbij is het vooral belangrijk dat de ondergrond waar de autosticker op wordt geplaatst schoon en stofvrij is. Waar u de sticker uiteindelijk wilt plaatsen kan op ieder deel van de auto. Door de autosticker met beleid te plakken voorkomt u dat er luchtbellen onder blijven zitten. Komt u er zelf niet uit met behulp van de plakinstructie? Twijfel niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. 

Kwalitatieve stickers voor op uw auto 

Als u een auto gaat bestickeren is het natuurlijk een vereiste dat het product weerstand biedt tegen zon, wind, regen en kou. Bij Muursticker4sale garanderen wij daarom bij de eerste 3 jaar geen kleurverlies van de autostickers. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld dat de zwarte sticker grijs wordt of de mooie oranje kleur opeens geel is. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de lak op uw auto wanneer u de sticker wilt vervangen. De autostickers zijn namelijk eenvoudig te verwijderen zonder dat er plakresten achterblijven of de lak wordt beschadigd. Ondanks dat de stickers eenvoudig te verwijderen zijn kan u met de auto gerust door de wasstraat. 

Autostickers voor bedrijven én particulieren

Voor zowel zakelijke als particuliere auto bestickering kunt u terecht bij Muursticker4sale. Auto’s of bussen bestickeren is een goed idee voor bedrijven die op een slimme manier meer naamsbekendheid willen creëren. Daarnaast is het voor een particulieren een eenvoudige manier om uw eigen auto een nieuwe twist te geven. Voor het ontwerpen van de sticker kan u los gaan met uw eigen creativiteit. Kiest u voor een pakkende slogan op de zijkant van de auto, een logo op de motorkap of voor een grappige quote op de bumper? Het is allemaal mogelijk met de ontwerptool. 

De kosten voor het bestickeren van uw auto

Bent u geïnteresseerd in het bestickeren van uw auto, maar ook benieuwd naar de kosten? Dan is het een goed idee om een offerte aan te vragen. Elk ontwerp en elke auto is namelijk anders, hierdoor is een kostenoverzicht enkel mogelijk op offerte basis. Houdt er wel rekening mee, hoe groter de autosticker hoe duurder het wordt. Een offerte aanvragen doe je eenvoudig wanneer jij je ontwerp hebt gemaakt in de tool. Vervolgens krijg je de offerte binnen 24 uur op werkdagen. 

Autostickers bestellen bij Muursticker4sale

Op zoek naar kwalitatieve autostickers met een eigen ontwerp? Bij Muursticker4sale bent u op het juiste adres. Ook voor stickers aan de muur hebben wij een uitgebreid assortiment met vele mogelijkheden. Wij onderscheiden ons met hoogwaardige producten en uitstekende service.  Al ruim 60.000 klanten zijn voor u geweest met het bestellen van een sticker uit ons assortiment. Besteld u vandaag voor 23:59? Dan wordt uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Let er wel op dat de levering bij autostickers ongeveer 2 a 3 werkdagen kan duren. Heeft u nog vragen over autostickers of andere producten uit het assortiment? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.