Origami muurstickers van Muursticker4sale Muursticker4sale

Origami

Sorteren op:

Origami muurstickers

Origami is een Japanse kunst waarbij er specifieke modellen worden gevouwen van papier. Met papier weten mensen met deze kunst techniek de mooiste figuren en vormen te maken. De bekendste origami figuur is natuurlijk de kraanvogel. Een eeuwenoude traditie in Japan is dat wanneer iemand trouwt, er 1000 kraanvogels gevouwen worden voor geluk. De techniek om deze figuren te maken is erg complex en vereist veel geduld. Bij Muursticker4sale bieden we verschillende origami muurstickers aan, bijvoorbeeld voor in de woonkamer. Origami is dus Japans en de woonstijl in dit land staat bekend om de unieke en rustgevende stijl. Met origami muurstickers brengt u dan ook een beetje van deze Japanse rust aan in uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte.

Waarom origami muurstickers?

Zoals hierboven is uitgelegd, is origami Japans en brengt het iets uit de Japanse woonstijl met zich mee. Daarnaast zijn origami muursticker perfect te matchen met uw interieur. Heeft u veel donkere kleuren in uw interieur? Dan kunt u een origami muursticker kiezen van dieren die veelal op donkere plekken leven zoals in bossen. Voorbeelden hiervan zijn herten, wolven, een uil of een beer. Heeft u juist een lichter interieur? Kies dan voor de muursticker met een kolibrie, poes, olifant of giraffe.

Ook voor de kinderkamer zijn origami muurstickers ideaal. Niet alleen voor als ze jong zijn maar ook op een oudere leeftijd zijn muurstickers een creatieve manier om meer sfeer aan te brengen in een ruimte. Door het eenvoudige ontwerp brengen de muurstickers rust in de kamer waardoor dit een positieve invloed heeft op uw concentratie.

Muurstickers ook voor restaurants

Ook in een restaurant kan een origami muursticker van toegevoegde waarde zijn. Origami muurstickers zijn een mooie kans om uw restaurant extra op te fleuren. Rustgevend naast de eettafels, een echte toevoeging aan uw restaurant in plaats van de schilderijen die al jaren op dezelfde plek hangen. Naast origami muurstickers kunt u voor uw restaurant ook aan zakelijke muurstickers denken met de wificode, de openingstijden of een verwijzing naar de toiletten. Heeft u zelf een slogan of afbeelding die past bij uw restaurant? Bij Muursticker4sale kunt u ook uw eigen muursticker ontwerpen.

Uw eigen muursticker ontwerpen

Als u zelf een muursticker wilt ontwerpen is dit bij Muursticker4sale erg eenvoudig met onze eigen  ontwerptool. Hier kunt u uw eigen muursticker ontwerpen. Heeft u even geen inspiratie om een eigen design te ontwerpen? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

Muursticker4sale doet er alles aan om u de beste klantervaring te geven. Wij bieden u onder andere montage garantie. Dit is vrijwel uniek in Nederland. Dit houdt in dat wanneer het aanbrengen van een muursticker mis gaat u van ons gratis een nieuwe muursticker krijgt. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en een foutje kan natuurlijk gebeuren.

U wilt natuurlijk als u de muursticker heeft besteld, deze zo snel mogelijk op de muur kunnen plakken. Daarom heeft u als u de sticker voor 23:59 uur besteld deze de volgende werkdag al in huis!

U wilt dat de stickers lang mee gaan en niet na een jaar verslijten. Bij Muursticker4sale bent u zeker van een goede kwaliteit muursticker. De muurstickers worden alleen van hoogwaardige materialen gemaakt zodat ze zolang mogelijk meegaan. Door deze eisen die wij aan ons zelf stellen weten wij zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »