Raamfolie op maat gemaakt | Muursticker4sale

Raamfolie

Raamfolie kopen? In onze voorraad hebben wij verschillende soorten raamfolie, die ook geschikt zijn voor deuren. Het geeft niet alleen die gewenste uitstraling waar u altijd al naar op zoek was, het geeft ook een meer privacy. Niet iedereen kan meer zomaar naar binnen kijken.

Raamfolie op maat

Raamfolie, ook wel plakfolie of plakplastic genoemd, is een goede oplossing tegen inkijk van buitenaf, zonder de natuurlijke lichtinval te verliezen. Binnen ons assortiment vindt u plakfolie die speciaal bestemd is voor ramen, deuren of andere delen in het huis. Het is daarbij mogelijk om de raamfolie op maat te bestellen, waardoor u niet meer zelf de plakplastic hoeft te snijden. Laat u inspireren door ons aanbod!

Soorten raamfolie

Raamfolie is beschikbaar in verschillende soorten. Afhankelijk van de plek waar u deze wilt aanbrengen, kunt u bij ons voor meerdere varianten terecht. We zetten de soorten raamfolie op een rij: 

 • ✔ Zandstraalfolie
 • ✔ Voordeurfolie
 • ✔ Badkamerfolie
 • ✔ Zelf ontwerpen

 

Zandstraalfolie

Bent u op zoek naar alleen folie voor de ramen? Dan bent u bij Muursticker4sale aan het juiste adres. In ons assortiment kunt u namelijk op maat gesneden zandstraalfolie  vinden die u kunt aanbrengen op de ramen. Een voordeel aan deze raamfolie, is dat u zelfstandig de  folie kunt plakken, zonder dat er luchtbellen ontstaan. Daarbij houdt de zandstraalfolie felle lichtstralen tegen en zorgt het voor de benodigde privacy in uw woning. Tot slot houdt de raamfolie geen warmte vast, waardoor u deze op elk glassoort kunt plakken.

Voordeurfolie

Opzoek naar raamfolie voor de voordeur? Wij beschikken over een brede collectie aan verschillende soorten voordeurfolie . Denk bijvoorbeeld aan voordeurfolie met uw naam, het huisnummer of in combinatie daarvan. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een speciale print eraan toe te voegen. Kortom, we hebben zowel praktische voordeurfolie, als decoratieve.

Badkamerfolie

Raamfolie is niet alleen geschikt voor de woonkamer of de voordeur. In ons assortiment kunt u bijvoorbeeld ook speciale raamfolie voor de badkamer of keuken vinden. Ideaal als u graag privacy wilt, in een meer vochtige ruimte. Kies uw favoriete badkamerfolie  of keukenraamfolie  uit en laat uw woning weer schitteren.

Zelf ontwerpen

Via Muursticker4sale is het ook mogelijk om een eigen ontwerp  te maken voor raamfolie. Deze kunt u zelf creëren zonder dat iemand daar tussenkomt. Ga bijvoorbeeld voor een raamfolie van uw naam. Dit geeft een persoonlijke twist aan de plakfolie. Uiteraard kunnen wij u op weg helpen indien u geen inspiratie heeft. Mocht u meer informatie hierover willen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Raamfolie plakken

Hoe plak je raamfolie? Het plakken van raamfolie is geen moeilijke opgave. Hier kunt u thuis zelfstandig mee aan de slag gaan. Waar moet u beginnen?

 • ✔ Maak eerst het raam nat en verwijder vastgekoekt vuil met een glaskrabber
 • ✔ Spuit het raam vervolgens in met ruitenreiniger en maak deze vetvrij
 • ✔ Wrijf de folie met behulp van de rakel op de applicatietape
 • ✔ Verwijder de achterkant van de sticker
 • ✔ Maak nu de plakzijde van de raamfolie nat, zodat de folie niet in een keer plakt
 • ✔ Plaats de raamfolie op het raam
 • ✔ Wrijf met de rakel vanaf het midden het water onder de folie weg
 • ✔ Laat het raamfolie 36 uur drogen
 • ✔ Verwijder de applicatietape en controleer of de folie goed zit

 

Vragen over raamfolie plakken? Bekijk onderstaande video voor meer informatie of neem contact  met ons op.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »