Raamfolie kopen: snel en voordelig | Muursticker4sale

Raamfolie kopen

Heeft u wel is overwogen om raamfolie aan te brengen op uw ramen en deuren? Het geeft niet alleen die gewenste uitstraling waar u altijd al naar op zoek was, het geeft u ook een meer privacy. Niet iedereen kan meer zomaar naar binnen kijken
Lees meer

Waar vindt u de beste raamfolie?

Heeft u wel is overwogen om raamfolie aan te brengen op uw ramen en deuren? Het geeft niet alleen die gewenste uitstraling waar u altijd al naar op zoek was, het geeft u ook een meer privacy. Niet iedereen kan meer zomaar naar binnen kijken. Uiteraard kunt u ook raamfolie inzetten als zonwering waardoor u niet steeds verblind raakt door die felle lichtstralen. Kortom, u kunt raamfolie inzetten voor meerdere doeleinden. Binnen ons assortiment vindt u folie die speciaal bestemd is voor ramen, deuren of andere delen in het huis. Laat u inspireren door ons aanbod en wie weet dit de gewenste raamfolie er wel voor u tussen.

Welke raamfolie kunt u kiezen?

Raamfolie is beschikbaar in verschillende soorten. Afhankelijk van de plek waar u deze wil aanbrengen, kunt u bij ons voor meerdere varianten terecht. Welke soorten raamfolie kunt u bij ons vinden?  

Zandstraalfolie voor de ramen

Bent u op zoek naar alleen folie voor de ramen? Dan bent u bij Muursticker4sale aan het juiste adres. In ons assortiment kunt u namelijk op maat gesneden zandstraalfolie vinden die u kunt aanbrengen op de ramen. Dit kunt u geheel zelfstandig doen zonder dat er luchtbellen ontstaan. Deze zandstraalfolie houdt felle lichtstralen tegen en zorgt voor de benodigde privacy in uw woning. Bovendien houdt deze raamfolie geen warmte vast waardoor deze op elke glassoort kunt aanbrengen.

Raamfolie voor de voordeur

Wilt u speciale raamfolie voor op de voordeur? Ook dan kunt u terecht ons. Wij beschikken over een brede collectie aan verschillende soorten voordeurfolie. Denk bijvoorbeeld aan voordeurfolie met uw naam, het huisnummer of in combinatie daarvan. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een speciale print eraan toe te voegen. Kortom, kies uw favoriete voordeurfolie bij Muursticker4sale.

Raamfolie voor iedere ruimte

Raamfolie is niet alleen maar geschikt voor de woonkamer of de slaapkamer. In ons assortiment kunt u bijvoorbeeld ook speciale raamfolie voor de badkamer of keuken vinden. Ideaal om uw ramen met te versieren of als u graag privacy in één van deze kamers wil. Kies uw favoriete badkamerfolie of keukenfolie en laat uw woning weer schitteren.

Eigen ontwerp maken

Via Muursticker4sale is het ook mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken voor uw raamfolie. Deze kunt u helemaal zelf creëren zonder dat iemand daar tussenkomt. Bovendien zal uw raamfolie uniek zijn in uw omgeving, omdat u deze zelf heeft ontworpen. Uiteraard kunnen wij u ook op gang helpen indien u geen inspiratie heeft. Wij hebben andere klanten ook blij gemaakt toen ze hun eigen ontwerp hadden gemaakt en wij deze bij hen hadden afgeleverd. Dit kan u ook overkomen en daarbij willen wij u graag helpen. Mocht u meer informatie hierover willen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Hoe moet u raamfolie plakken?  

Het plakken van raamfolie is geen moeilijke opgave. Hier kunt u thuis zelfstandig mee aan de slag gaan. Waar moet u beginnen?

  • ✓ Maak eerst het raam nat en verwijder vastgekoekt vuil met een glaskrabber
  • ✓ Spuit het raam vervolgens in met Glassex en maak deze vetvrij
  • ✓ Wrijf met de rakel de folie op de applicatietape
  • ✓ Verwijder de achterkant van de sticker
  • ✓ Maak nu de plakzijde van de raamfolie nat zodat de folie niet in een keer plakt
  • ✓ Plaats de raamfolie op het raam
  • ✓ Wrijf nu vanaf het midden het water onder de folie weg naar buiten met de rakel
  • ✓ Laat het raamfolie gedurende 36 uur drogen
  • ✓ Verwijder nu de applicatietape en aanschouw of de folie goed zit

Vragen over raamfolie aanbrengen? zie onze plakinstructie of neem contact met ons op.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »