• Lorem ipsum

Raamfolie

Raamfolie kopen? In onze voorraad hebben wij verschillende soorten raamfolie, die ook geschikt zijn voor deuren. Het geeft niet alleen die gewenste uitstraling waar je altijd al naar op zoek was, het geeft ook een meer privacy. Niet iedereen kan meer zomaar naar binnen kijken.

Raamfolie op maat

Raamfolie, ook wel plakfolie of plakplastic genoemd, is een goede oplossing tegen inkijk van buitenaf, zonder de natuurlijke lichtinval te verliezen. Binnen ons assortiment vindt je plakfolie die speciaal bestemd is voor ramen, deuren of andere delen in het huis. Het is daarbij mogelijk om de raamfolie op maat te bestellen, waardoor je niet meer zelf de raamfolie hoeft te snijden. Laat je inspireren door ons aanbod!

Soorten raamfolie

Raamfolie is beschikbaar in verschillende soorten. Afhankelijk van de plek waar je deze wilt aanbrengen, kun je bij ons voor meerdere varianten terecht. We zetten de soorten raamfolie op een rij: 

 • Zandstraalfolie
 • Voordeurfolie
 • Badkamerfolie
 • Zelf ontwerpen

Zandstraalfolie

Ben je op zoek naar alleen folie voor de ramen? Dan ben je bij Muursticker4sale aan het juiste adres. In ons assortiment kun jenamelijk op maat gesneden zandstraalfolie  vinden die je kunt aanbrengen op de ramen. Een voordeel aan deze raamfolie, is dat je zelfstandig de folie kunt plakken, zonder dat er luchtbellen ontstaan. Daarbij houdt de zandstraalfolie felle lichtstralen tegen en zorgt het voor de benodigde privacy in jouw woning. Tot slot houdt de raamfolie geen warmte vast, waardoor je deze op elk glassoort kunt plakken.

Voordeurfolie

Opzoek naar raamfolie voor de voordeur? Wij beschikken over een brede collectie aan verschillende soorten voordeurfolie . Denk bijvoorbeeld aan voordeurfolie met jou naam, het huisnummer of in combinatie daarvan. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een speciale print eraan toe te voegen. Kortom, we hebben zowel praktische voordeurfolie, als decoratieve.

Badkamerfolie

Raamfolie is niet alleen geschikt voor de woonkamer of de voordeur. In ons assortiment kun je bijvoorbeeld ook speciale raamfolie voor de badkamer of keuken vinden. Ideaal als u graag privacy wilt, in een meer vochtige ruimte. Kies uw favoriete badkamerfolie  of keukenraamfolie  uit en laat je woning weer schitteren.

Zonwerende folie

Is er een ruimte in huis die erg opwarmt maak dan gebruik van onze zonwerende folie. Door het gebruik van deze raamfolie dan de warmte gereduceerd worden tot wel 75%.

Zelf ontwerpen

Via Muursticker4sale is het ook mogelijk om een eigen ontwerp  te maken voor raamfolie. Deze kun je zelf creëren zonder dat iemand daar tussenkomt. Ga bijvoorbeeld voor een raamfolie van jou naam. Dit geeft een persoonlijke twist aan de plakfolie. Uiteraard kunnen wij je op weg helpen indien je geen inspiratie hebt. Mocht je meer informatie hierover willen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Raamfolie plakken

Hoe plak je raamfolie? Het plakken van raamfolie is geen moeilijke opgave. Hier kun je thuis zelfstandig mee aan de slag gaan. Waar moet je mee beginnen?

 • Maak eerst het raam nat en verwijder vastgekoekt vuil met een glaskrabber
 • Spuit het raam vervolgens in met ruitenreiniger en maak deze vetvrij
 • Wrijf de folie met behulp van de rakel op de applicatietape
 • Verwijder de achterkant van de sticker
 • Maak nu de plakzijde van de raamfolie nat, zodat de folie niet in een keer plakt
 • Plaats de raamfolie op het raam
 • Wrijf met de rakel vanaf het midden het water onder de folie weg
 • Laat het raamfolie 36 uur drogen
 • Verwijder de applicatietape en controleer of de folie goed zit

Vragen over raamfolie plakken? Bekijk onderstaande video voor meer informatie of neem contact met ons op.

FAQ

Wat is het voordeel van Raamfolie?
Raamfolie heeft meerdere voordelen:

 • Verhoogd de privacy

 • Heeft lichtdoorlatendheid

 • Mogelijkheid om letters of vormen uit het folie te snijden denk hierbij aan namen of een huisnummer

Kan de raamfolie gebruikt worden op HR++ glas?
Ja zeker, omdat de folie geen warmte vasthoudt is het mogelijk om de raamfolie te gebruiken op HR++ glas.

Kan ik mijn raamfolie zelf ontwerpen?
Ja dat kan wij maken gebruik van een handige ontwerptool waarmee je de folie helemaal naar wens kunt aanpassen. Wil je liever dat wij het ontwerp maken? Geen probleem je kunt hier voor ons een mailtje sturen.

Is raamfolie makkelijk zelf te plaatsen?
Ja zeker wij leveren een plakinstructie mee waar alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Wordt de raamfolie op maat gesneden?
Ja zeker wij maken gebruik van een snijplotter om de folie op maat te snijden.