Snel en voordelig raamfolie kopen | Muursticker4sale

Raamfolie

Heeft u wel is overwogen om raamfolie aan te brengen op uw ramen en deuren? Het geeft niet alleen die gewenste uitstraling waar u altijd al naar op zoek was, het geeft u ook een meer privacy. Niet iedereen kan meer zomaar naar binnen kijken
Lees meer

Raamfolie voor ramen en deuren

Heeft u wel is overwogen om raamfolie aan te brengen op uw ramen en deuren? Het geeft niet alleen die gewenste uitstraling waar u altijd al naar op zoek was, het geeft u ook een meer privacy. Niet iedereen kan meer zomaar naar binnen kijken. Uiteraard kunt u ook raamfolie inzetten als zonwering waardoor u niet steeds verblind raakt door die felle lichtstralen. Kortom, u kunt raamfolie inzetten voor meerdere doeleinden. Binnen ons assortiment vindt u folie die speciaal bestemd is voor ramen, deuren of andere delen in het huis. Laat u inspireren door ons aanbod en wie weet dit de gewenste raamfolie er wel voor u tussen.

Verschillende soorten raamfolie

Raamfolie is beschikbaar in verschillende soorten. De meest voorkomende variant is gezandstraalde folie die maar liefst 75% van het daglicht doorlaat. Echter bent u ervan verzekerd dat naar binnen kijken onmogelijk is, enkel schimmen zijn waarneembaar voor een buitenstaander. Ideaal voor als u erg op uw privacy gesteld. Bent u dus bijvoorbeeld op zoek naar alleen raamfolie of folie voor uw voordeur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed assortiment met verschillende soorten raamfolie. Zit u gewenste product er niet tussen? Neem dan contact op en wie weet kunnen wij iets voor u regelen.

Eigen ontwerp maken

Via Muursticker4sale is het ook mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken voor uw raamfolie. Deze kunt u helemaal zelf creëren zonder dat iemand daar tussenkomt. Bovendien zal uw raamfolie uniek zijn in uw omgeving, omdat u deze zelf heeft ontworpen. Uiteraard kunnen wij u ook op gang helpen indien u geen inspiratie heeft. Wij hebben andere klanten ook blij gemaakt toen ze hun eigen ontwerp hadden gemaakt en wij deze bij hen hadden afgeleverd. Dit kan u ook overkomen en daarbij willen wij u graag helpen. Mocht u meer informatie hierover willen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Raamfolie aanbrengen  

Het aanbrengen van raamfolie is geen moeilijke opgave. Hier kunt u thuis zelfstandig mee aan de slag. Het enige wat u nodig heeft zijn de juiste spullen om het op uw ramen en deuren aan te brengen. Door de juiste volgorde aan te houden, kan er niets misgaan. Indien u toch nog meer informatie wil hebben over het aanbrengen van raamfolie, de manier hoe u het beste kunt plakken of wellicht nog andere vragen heeft, dan kunt u terecht bij onze specialisten.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »