Opzoek naar unieke raamfolie? kijk snel op Muursticker4sale Muursticker4sale

Raamfolie

Wilt u graag een mooie uitstraling aan uw woning op een originele manier. Dit kan met een mooi design voor uw voordeur. De voordelen van deze raamfolie zijn dan ook groot. Het gezandstraalde raamfolie laat vrijwel al het daglicht door, maar laat we.....
Lees meer

Raamfolie

Wilt u graag een mooie uitstraling aan uw woning op een originele manier. Dit kan met een mooi design voor uw voordeur. De voordelen van deze raamfolie zijn dan ook groot. 
Het gezandstraalde raamfolie laat vrijwel al het daglicht door maar liefst 75%, maar laat geen zicht door. Door het gezandstraalde folie zullen slechts enkele schimmen zichtbaar zijn.
U kunt er voor kiezen om de raamfolie zelf aan te brengen maar het is ook mogelijk om dit door ons te laten aan brengen.

Raamfolie eigen ontwerp

Bent u opzoek naar een raamfolie maar kunt u deze niet vinden in de webshop? stuur ons dan een eigen ontwerp verzoekt dit kunt u hier dan

Wij produceren onze folie zelf zo kunnen wij elke klant helpen aan een uniek ontwerp u zult dus hetzelfde ontwerp niet snel in de buurt terug vinden.

Kwaliteit

De folie is van hogekwaliteit veel raamfolies laten loop der tijd los als de hele dag de zon er opstaat. Bij de folie van muursticker4sale zal dit niet gebeuren! onze leveriancier geeft maar liefst een plak garantie van 7 jaar!

Met raamfolie krijgt u woning een totaal andere uitstraling