• Lorem ipsum

Statische raamfolie

Toon:
Toon:
Statische raamfolie

Statische raamfolie kan de ideale oplossing voor jouw woning of bedrijfspand zijn. We kunnen raamfolie in de basis opdelen in twee varianten, namelijk de raamfolies met lijm en de statische raamfolies. Een belangrijk voordeel van de statische raamfolie is wel dat je deze kunt hergebruiken. Door de statische werking van de raamfolie kun je de folie eenvoudig aanbrengen en verwijderen, waarna je de folie op een ander raam of in een andere positie aan kunt brengen. Verhuis je veel of wil je gewoon af en toe genieten van meer privacy in huis? Dan is statische raamfolie de perfecte keuze. Natuurlijk kun je hoogwaardige statische raamfolie bestellen bij Muursticker4Sale.

Wat is statische raamfolie?

Statische raamfolie is een zelfklevende folie die op ramen of glazen oppervlakken wordt aangebracht zonder het gebruik van lijm. De folie blijft op zijn plaats door statische elektriciteit en kan eenvoudig worden aangebracht, verwijderd, en zelfs hergebruikt. Dit maakt het een ideaal product voor zowel tijdelijke als langdurige toepassingen in huis of op kantoor. Ben je op zoek naar een eenvoudige, maar effectieve manier om je ramen een nieuwe look te geven, terwijl je ook geniet van privacy en lichtregulatie? Statische raamfolie is dan precies wat je nodig hebt. Niet voor niets is de statische raamfolie een populair product in ons assortiment bij Muursticker4Sale.nl.

Voordelen van statische raamfolie

Statische raamfolie is op meerdere vlakken anders dan raamfolie met lijm. Dit zorgt uiteraard ook voor meerdere interessante voordelen. Statische raamfolie biedt een uitstekende manier om de privacy te verhogen zonder het verlies van natuurlijk licht. Het is perfect voor badkamers, slaapkamers, kantoren en elke andere ruimte waar je behoefte hebt aan meer privacy. Je gaat inkijk tegen zonder dat het daglicht wordt geblokkeerd. Verkrijgbaar in verschillende patronen en designs, biedt statische raamfolie een snelle en betaalbare manier om je interieur te verfraaien. De folie kan eenvoudig worden aangebracht, verwijderd, en opnieuw gebruikt. Dit is niet mogelijk wanneer je een raamfolie met laagje lijm gebruikt.

UV-bescherming en energiebesparing met statische raamfolie

Diverse statische raamfolies bieden bescherming tegen schadelijke Uv-stralen, wat helpt om je interieur en je huid te beschermen. Diverse meubelstukken verkleuren snel wanneer zij de hele dag in de felle zon staan. Ditzelfde geldt voor onder meer gordijnen. Daarnaast heeft fel zonlicht ook een negatief effect op de gezondheid. Je kunt dit alles tegengaan met een statische raamfolie van hoogwaardige kwaliteit. Door de isolerende eigenschappen van deze statische raamfolie kan de folie helpen om de warmte binnen te houden in de winter en buiten in de zomer, wat kan leiden tot lagere energierekeningen.

Statische raamfolie aanbrengen: super makkelijk!

Het aanbrengen van statische raamfolie is eenvoudig en vereist geen professionele vaardigheden. Zorg ervoor dat het raam schoon en droog is. Verwijder stof, vuil en vet voor de beste hechting. Meet het raam en snij de folie op maat. Laat een kleine marge over voor aanpassingen. Verwijder de beschermende achterkant en breng de folie voorzichtig aan op het raam. Begin vanaf de bovenkant en werk naar beneden, en strijk de folie glad met een rakel of een plastic kaart om luchtbellen te verwijderen. Snij eventuele overtollige folie weg en zorg ervoor dat de randen netjes aansluiten op het raamkozijn. Niet elke soort raamfolie is hetzelfde. Wij vinden het belangrijk dat jij onze raamfolie zelf goed en makkelijk op het raam kunt aanbrengen. Daarom krijg je van ons altijd handige plakinstructies bij je bestelling mee geleverd.

Onderhoud en verzorging van statische raamfolie

Statische raamfolie is onderhoudsarm. Om het schoon te houden, veeg je het eenvoudig af met een vochtige doek. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen die de folie kunnen beschadigen. Bij goed onderhoud kan statische raamfolie meerdere jaren meegaan. De levensduur hangt af van de blootstelling aan zonlicht en de mate van zorg. Bij Muursticker4Sale bestel je altijd statische raamfolie van de hoogste kwaliteit. Hiervoor ben je verzekerd van een mooi resultaat dat niet snel aan kwaliteit verliest. Je kunt jarenlang van de folie genieten, zonder problemen en zonder zorgen.

Kan statische raamfolie ook buiten worden aangebracht?

Statische raamfolie is bedoeld voor toepassing binnen. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat de raamfolie aan de ruit hecht door middel van de elektrische lading. Dit effect gaan grotendeels verloren in de buitenlucht, vooral omdat daar sprake is van vocht en temperatuurwisselingen. Wij adviseren je daarom om de statische raamfolie uitsluitend binnenshuis te gebruiken.

Kan statische raamfolie op dubbelglas of HR+ glas?

Er wordt wel eens gezegd dat het niet verstandig is om raamfolie aan te brengen op dubbelglas, isolatieglas of HR+(++) glas. Het glas zou hierdoor kunnen breken. Dit is niet helemaal juist. Diverse soorten raamfolie, zoals verduisterende folie, zijn niet geschikt voor op dit soort glas. Het is namelijk belangrijk dat het glas de warmte kwijt kan. Kan dit niet, dan ontstaat het risico op thermische breuken. Dit risico bestaat niet als het gaat om raamfolie dat daglicht doorlaat en warmte gewoon af kan voeren. Statische raamfolie is hier een mooi voorbeeld van. Je kunt veilig gebruik maken van statische raamfolie op dubbelglas, isolatieglas of HR+(++) glas.

Muursticker4Sale biedt diverse soorten raamfolies

In onze webwinkel vind je diverse soorten raamfolies, van statische raamfolie tot diverse soorten raamfolies met laag lijm voor een permanente hechting. Deze melkglas folies bieden privacy terwijl ze nog steeds veel natuurlijk licht doorlaten. Ze zijn ideaal voor ruimtes waar je niet wilt inleveren op lichtinval. Getinte folies bieden een hoger niveau van privacy en zijn perfect voor ruimtes waar extra discretie gewenst is. Met een scala aan patronen en designs – van bloemen tot geometrische patronen – geven onze decoratieve folies je ramen een unieke touch. Speciaal ontworpen raamfolies voor de kinderkamer bevatten vrolijke en kleurrijke ontwerpen die elke kinderkamer opvrolijken. Kortom, wij hebben voor elke smaak, iedere kamer en elke toepassing de juiste raamfolie in huis.

Direct hoogwaardige statische raamfolie bestellen

Statische raamfolie is een uitstekende, veelzijdige keuze voor iedereen die zijn ramen wil upgraden met zowel functionaliteit als stijl. Of je nu op zoek bent naar privacy, decoratie, of energiebesparing, bij Muursticker4Sale vind je een breed scala aan opties die aan jouw behoeften voldoen. Ontdek vandaag nog ons assortiment en transformeer je ruimte met onze prachtige, gebruiksvriendelijke statische raamfolies! Heb je nog vragen over onze statische raamfolie? Voor meer informatie en advies kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.