Badkamer muurstickers voor wand en douchecabine - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Badkamer muurstickers voor wand en douchecabine

14 Apr 2023

Met badkamer muurstickers kun je eenvoudig en snel meer sfeer aan de badkamer geven. Veel mensen besteden optimale aandacht aan het interieur als het gaat om het toevoegen van de gewenste sfeer. Toch wordt de badkamer vaak vergeten, evenals de toiletruimte. Dit heeft meer dan eens te maken met het feit dat we vaak gewoon niet zo goed weten wat we met deze ruimten aan moeten. Het is dan ook niet altijd makkelijk om meer sfeer in een wat kleinere ruimte te brengen. Met de badkamer muurstickers maak je jouw badkamer echt uniek. Natuurlijk kun je de leukste muurstickers voor de badkamer bij Muursticker4Sale bestellen, helemaal op maat gemaakt voor jou.

Meer sfeer met de badkamer muurstickers

Voorheen besteedden we niet zo veel aandacht aan de badkamer. De zogenaamde natte cel in huis werd niet opgesierd of gedecoreerd. We gingen er douchen of badderen en daarmee was alles wel gezegd. De laatste jaren zien we dat badkamers meer aandacht krijgen. De ruimte wordt steeds vaker gezien als dé ultieme plek om te ontspannen en steeds minder als de ruimte waar je je alleen even snel in wast. Hierdoor zijn we ook steeds meer aandacht gaan besteden aan de inrichting van de badkamer, waarbij we de ruimte een sfeer geven die goed bij ons past. Hier kun je zeker ook mooie badkamer muurstickers bij gebruiken. De muurstickers zijn al jarenlang populair voor in onder meer woonkamers, slaapkamers en keukens. Nu zien we dat de muurstickers voor de badkamer ook steeds populairder worden.

Een leuke muursticker op de douchecabine

Steeds vaker wordt het oude vertrouwde douchegordijn vervangen door de douchecabine. Het ziet er mooier uit en straalt wat meer luxe uit. Toch is niet iedereen gecharmeerd van de kale glazen wanden. Je kunt de douchecabine van een leuke muursticker voorzien om deze een echte eyecatcher mee te geven. Onze Get Naked muurstickerbrengt direct een lach op je gezicht en dat is toch een fijn gevoel om mee onder de douche te stappen na een drukke dag. Deze badkamer muursticker is geschikt voor op glazen wanden en blijft gegarandeerd goed zitten. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat de badkamer muursticker tijdens het douchen van de cabine af valt of glijdt. Deze leuke muursticker voor de douchecabine is bij ons te bestellen in een formaat en kleur naar wens.

Een mooie muursticker voor op de wand

Sommige badkamers hebben geen stukje wand meer over, andere badkamers hebben juist heel veel kale wand over. Dit ligt natuurlijk onder meer aan de grootte en de indeling van de badkamer. Steeds vaker worden woningen voorzien van een ruime badkamer, waardoor er ook vaak een behoorlijk stuk kale muur in de badkamer te vinden is. Dat is ideaal om wat meer sfeer in de badkamer te creëren, bijvoorbeeld met onze badkamer tekst die uitstekend geschikt is voor op de badkamerwand. Deze muursticker voor de badkamer kunnen wij ook leveren in de maat en kleur die bij jouw badkamer past. Wij maken de muursticker graag op maat voor je.

De badkamer muursticker goed plakken

De muurstickers voor de badkamer blijven gegarandeerd goed zitten, maar hiervoor is het wel nodig om de op de juiste wijze te plakken. De ondergrond moet vlak zijn en het is belangrijk om de ondergrond even goed schoon te maken. Wacht tot de ondergrond goed droog is voordat je begint met plakken. Zeker als de muursticker van wat groter formaat is, kan het handig zijn om het plakken even met twee personen te doen. Dit maakt het ook makkelijker om de sticker goed recht te plakken. Gebruik een bankpasje of een rakel om de muursticker mooi glad te strijken, luchtbellen te verwijderen en goed aan te drukken. Laat de badkamer muursticker vervolgens minimaal een uur met rust. Deze krijgt dan de tijd om goed te hechten. Als laatste stap verwijder je, na deze wachttijd, de applicatie laag.

Bestel direct jouw favoriete badkamer muurstickers

Onze badkamer muurstickers worden gemaakt op basis van jouw wensen. Je kunt ons eenvoudig het gewenste formaat en de gewenste kleur doorgeven. Wij gaan dan graag voor je aan de slag. Natuurlijk heb je bij ons altijd de garantie op een optimale kwaliteit tegen een fijne prijs. Bestel direct jouw favoriete badkamer muurstickers online of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Wij staan graag voor je klaar.