De 5 leukste voetbal muurstickers | Muursticker4sale - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

De 5 leukste voetbal muurstickers

3 Feb 2021
door Bas van Leeuwen

De 5 leukste voetbal muurstickers

Is uw kind helemaal weg van voetbal? Dan is er niks leukers om de kinderkamer geheel in stijl van zijn of haar favoriete hobby af te maken. Twijfelt u over welke voetbal muursticker het leukst is voor de kleine? Of zoekt u mooie voetbal muurstickers voor op de voetbalclub? Gebruik dan onze tips van de 5 leukste muurstickers met voetbal als thema ter inspiratie. Lees gauw verder!

Inspiratie voor voetbal muurstickers

Muursticker4sale biedt tal van mogelijkheden voor de leukste voetbal muurstickers. Een bekende spelersnaam met rugnummer bijvoorbeeld, of voetbal als algemeen thema? Ontdek de vele mogelijkheden en opties om voetbal op de muren te verwerken. Alle stickers zijn in meerdere kleuren te kiezen, dus kijk ook goed welke kleur u het best vindt passen bij de kamer en de voetbal muursticker.

Muursticker van voetbal met naam

Één van de meest populaire opties is een voetbal muursticker in combinatie met de naam van uw kind. Wegdromen over een grote voetbalvedette zijn wordt nog leukers als de eigen naam van uw kind op de muur staat. U kunt kiezen voor een speler met naam, of bijvoorbeeld samen met een sticker van een voetbal. Met onze bewerk tool kunt u gemakkelijk zelf de uiteindelijke voetbal muursticker vorm geven en personaliseren.

Legendarische of favoriete voetballers

Is uw kind fan van Lionel Messi, of Cristiano Ronaldo? Of toch meer van de eigen clubheld of topscorer? Maak uw kind blij met de naam en het rugnummer van hun absolute idool op de muur. Kinderen hebben een wilde fantasie en krijgen zo het gevoel dat ze altijd samen met hun held zijn! Iedere kleine voetbal fan wordt blij van een muursticker van zijn of haar favoriete speler.

Muurstickers met voetbal in muur

Een andere leuke, populaire muursticker met voetbal als thema, is met een voetbal die in de muur verdwijnt. Zo lijkt het net alsof de bal door de muur wordt geschoten. Deze kan ook gecombineerd worden met een andere muurstickers van voetbal. Dit is ook een leuke optie om bijvoorbeeld de voetbalkantine of kleedkamer mee aan te kleden. Een stoer effect!

 

Muursticker Keeper met voetballer

Penalty! Ervaar de spanning van het nemen van een strafschop. De spelers met de bal staat gereed om een strafschop te nemen, terwijl de keeper in gereedheid staat deze te stoppen. Het doel is prachtig tot in detail uitgevoerd. Kies voor een muursticker met een goal, keeper en met voetballer en maak van de kamer een ware voetbalbeleving.

Ontwerp zelf een voetbal muursticker

Heeft u liever een eigen ontworpen voetbal sticker aan de muur, in plaats van de keuzes in ons assortiment? Dat is mogelijk bij Muursticker4sale. Zo kunt u ervoor kiezen om uw eigen naam te ontwerpen en als voetbal muursticker op de muur te plakken. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van uw favoriete voetbalclub of speler ontwerpen. Het ligt er maar net aan waar u de voorkeur aan geeft. Ontdek wat u allemaal kunt doen met onze ontwerptool.

Wanneer u het ontwerp maakt via de tool en een bevestiging geeft, gaan wij direct voor u aan de slag. Zo kunt u binnen 24 uur al genieten van een voetbal muursticker aan uw wand. Bovendien betaalt u ook niks voor de bezorging. Om u te helpen met het plakken van de muursticker sturen we ook een instructie mee. Hierdoor weet u zeker hoe u deze moet plakken en wordt de kwaliteit gewaarborgd. Omdat de muurstickers van hoogwaardig vinyl folie worden gemaakt, is de kwaliteit zeer goed en blijven ook de gouden muurstickers lang goed!