De mogelijkheden voor het bestellen van een muursticker

De mogelijkheden voor het bestellen van een muursticker

  • Geplaatst op
  • Door Bas van Leeuwen

Wij zijn blij dat u de moeite neemt om onze artikelen te lezen en misschien heeft u ook al wel een kijkje in ons aanbod van muurstickers genomen. Wij zijn trots op ons aanbod en uiteraard hopen wij dat u ook een geschikte muursticker voor uw woning kunt vinden. Toch zijn er ook mogelijkheden als dit niet het geval is. Iedere situatie is weer anders en iedereen heeft dan ook nog eens een andere smaak. Het zou goed kunnen zijn dat u een leuke muursticker heeft gezien maar dat de afmetingen niet passen bij uw muur. Het is dan ook goed om te weten dat deze stickers ook in andere formaten af te drukken zijn. U geeft dan aan welke afmeting u nodig bent en vervolgens zorgen wij dat u het juiste formaat geleverd krijgt. Er zijn nu eenmaal geen standaard formaat muren.

Toch zult u zien dat er bij de vele muurstickers al wel genoeg formaten staan waar u uit kunt kiezen. In de meeste gevallen zal deze dan ook voor uw muur geschikt zijn. Mocht dit niet zo zijn dan is dit dus geen enkel probleem. Het is dan ook niet nodig om verder te zoeken als u een muursticker heeft gevonden waarvan u het ontwerp leuk vindt maar waarvan de afmetingen niet bij uw woning passen.

 

Zelf een ontwerp aanleveren voor een muursticker

 

Heeft u nu in onze webwinkel gekeken en ziet u een muursticker die u liever net even iets anders had gezien of heeft u nu zelf een leuk ontwerp in gedachten dan kunt u dit ons ook laten weten. Wij kunnen namelijk ook uw eigen ontwerp op een sticker laten drukken. Uiteraard kunt u deze dan ook weer in de gewenste afmetingen laten drukken. Het enige wat u dan hoeft te doen is ons een e-mail met het gewenste ontwerp te sturen. Ook zet u in deze e-mail dan de afmetingen die de sticker dient te hebben.

 

Heeft u een ontwerp gezien die u leuk vindt maar waar u graag een aanpassing in zou willen hebben dan is dit ook mogelijk. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de muurstickers voor de kinderkamer. Hierop ziet u bij veel muurstickers vrolijke figuurtjes staan. Mocht het nu zijn dat uw zoon of dochter een ander favoriet figuur heeft dan is het ook mogelijk om deze op de sticker te laten drukken. Zo maakt u de sticker persoonlijk en zal deze helemaal bij uw kinderkamer passen. Mogelijkheden genoeg dus om de muursticker te bestellen die helemaal bij uw woning en uw wensen past.

Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »