De mooiste gouden muurstickers voor in huis | Muursticker4sale - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

De mooiste gouden muurstickers voor in huis

8 Jan 2021
door Bas

De mooiste gouden muurstickers voor in huis

Zoekt u naar een creatieve, originele toevoeging aan het interieur? Met muurstickers zorgt u voor extra sfeer in ieder vertrek. Naast een breed assortiment aan teksten, logo’s en ontwerpen heeft u ook de mogelijkheid om zelf een muursticker te ontwerpen. En u kunt zelf de kleur kiezen. Kies voor een persoonlijke toevoeging, in een kleur die goed past bij het interieur. Onze gouden tip? Kijk wat gouden muurstickers met het vertrek kunnen doen!

Inspiratie voor gouden muurstickers

Of het nu om een inspirerende of leuke tekst gaat, of een zelf gekozen ontwerp, met een muursticker van goud zorgt u voor een bijzondere sfeerbeleving in huis. Heeft u inspiratie nodig? Wij geven vast een aantal bruikbare tips. Kijk ook eens in ons assortiment en selecteer de kleur goud. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat een gouden muursticker met elk vertrek kan doen.

Gouden stippen

Een leuke toevoeging aan bijvoorbeeld de slaapkamer van uw kinderen zijn muurstickers van gouden stippen. Het is leuk door zijn eenvoud; het zorgt voor een feestelijke maar ook warme uitstraling van de kamer. Kijk om een beeld te krijgen eens naar de stippen muurstickers en selecteer de kleur goud. Het formaat van de stippen is ook helemaal zelf te bepalen. Vind u of uw kind zilver mooier? Dat kan natuurlijk ook. Er is ook een ruime keuze uit andere kleuren beschikbaar. Ieder kind zal hier blij van worden!

Gouden sterren

Een andere leuke manier om goud in het interieur te verwerken is met muurstickers van gouden sterren. Creëer een prachtige gouden sterrenhemel, of maak een speels plafond in de babykamer met verschillende maten sterretjes om naar te kijken. Gouden sterren muurstickers vallen ook goed te combineren met andere stickers. Een populaire keuze is bijvoorbeeld gouden muurstickers van sterren met naam bij elkaar. Zo maakt u de kinderkamer mooier en persoonlijker. Voor zowel baby’s als kinderen is dit een echte must-have!

 

Overige gouden muurstickers

Gouden muurstickers kunnen in iedere kamer van het huis voor leuke effecten zorgen. Of het nu in de keuken, badkamer of woonkamer is, een muursticker van goud geeft een bijzondere uitstraling aan het vertrek. Met de handige ontwerptool van Muursticker4sale ontwerpt u precies de afbeelding die u voor ogen heeft. Of ontwerp zelf een tekst die als gouden muursticker kan worden gemaakt.

Bestel nu uw eigen ontworpen gouden muursticker

Met Muursticker4sale heeft u uw eigen ontworpen muursticker van goud heel snel in huis. Wanneer u het ontwerp maakt via de tool en een bevestiging geeft, gaan wij direct voor u aan de slag. Zo kunt u binnen 24 uur al genieten van de gouden muursticker aan uw wand. Bovendien betaalt u ook niks voor de bezorging. Om u te helpen met het plakken van de muursticker sturen we ook een instructie mee. Hierdoor weet u zeker hoe u deze moet plakken en wordt de kwaliteit gewaarborgd. Omdat de muurstickers van hoogwaardig vinyl folie worden gemaakt, is de kwaliteit zeer goed en blijven ook de gouden muurstickers lang goed!