De start van muursticker4sale

De start van muursticker4sale

  • Geplaatst op
  • Door Joyce van Denderen

Al een hele tijd hadden Bas en Neomie een idee om hun eigen webshop te beginnen. Dan moet je natuurlijk wel een goed idee hebben. Dat idee was niet zo snel bedacht. Totdat zij op een dag de 3d vlinders zagen. Bas en Neomie waren gelijk verkocht en dachten: “ Waarom is dit nog niet bekend bij het grote publiek? “ Dat was het begin van wat nu is uitgegroeid tot muurstickers4sale. Uiteindelijk is de webshop gestart in januari 2015.

Bas en Neomie zijn begonnen met alleen de verkoop van de 3d vlinders, maar dit smaakte naar meer. Na ongeveer een maand kwamen daar de zelfgemaakte muurstickers bij. Zij wilden hoogwaardige muurstickers en kwaliteit. Daarom hebben zij ervoor gekozen om geen standaard stickers te verzenden. De productie van de muursticker word namelijk pas uitgevoerd nadat de bestelling is geplaatst.

Hiermee kunnen zij de kwaliteit van de stickers waarborgen. De muursticker zijn van hoogwaardig vinyl en daardoor kunnen de muurstickers binnen en buiten worden gebruikt. Daarbij hebben de muurstickers ook een sterke kleefkracht.

 

Inmiddels heeft muursticker4sale vanaf januari 2015 in totaal 2880 bestellingen verzonden. Hier zijn wij natuurlijk heel erg trots op! Wij krijgen ook een trots en blij gevoel van onze klanten die hun foto van hun ontvangen muursticker met ons delen via Facebook!

 

Mede door social media komen er dagelijks nieuwe klanten en ook bekende klanten bij. Zo heeft het management van Barbie ( Samantha en Michael nemen er nog eentje ) ons enkele weken geleden benaderd. Zij vonden onze muurstickers zo leuk dat ze deze ook in hun nieuwe huis wilden hebben. In samenwerking met Samantha en Michael is er daarna ook een leuke winactie geweest.

 

Voor wie zich het afvragen, Bas en Neomie hebben als eigenaren zelf natuurlijk ook een muursticker in hun huis. Zij hebben onderstaande muursticker in de keuken boven de bar met de tekst eet smakelijk.

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwerpen van verschillende muurstickers om onze website verder te kunnen uitbreiden en van muurstickers4sale een nog groter succes te maken. Hou daarom onze site in de gaten voor eventuele veranderingen en nieuwe artikelen.

 

Tot volgende week!

Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »