Blog - De unieke kenmerken van Muursticker4sale.nl

De unieke kenmerken van Muursticker4sale.nl

  • Geplaatst op

Uiteraard zijn wij overtuigd van onze producten anders zouden wij deze niet aanbieden. Toch willen wij onze unieke kenmerken nog eens onder de aandacht brengen. Wij zijn hier erg trots op en deze zorgen er ook voor dat wij een vaste en trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Zo kunt u bij ons uw eigen sticker bestellen en dit kan dan bijvoorbeeld een muursticker zijn maar ook een raamsticker. Wanneer u erg creatief bent en een leuk idee heeft voor een leuke sticker bij u in de woonkamer dan hoeft u alleen het ontwerp maar naar ons te verzenden. Wij zullen dit dan in de gewenste afmetingen voor u op een sticker gaan drukken. Bent u niet zo goed in het ontwerpen van een sticker maar heeft u wel hele duidelijke ideeën hoe de sticker eruit moet komen te zien dan kunt u dit ook aan ons doorgeven. Wij zullen wij u ook zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn. Bij ons staat de klant staat voorop en wij zullen er alles aan doen om u de sticker te leveren die u in uw gedachten heeft.

Uiteraard kunt u in ons assortiment ook vele stickers vinden die al prachtige ontwerpen hebben en deze kunt u ook personaliseren door die te voorzien van een naam. Deze optie staat direct bij het product weergegeven en u kunt dan ook meteen uw naam hierbij invullen. Ook ziet u hierbij meerdere afmetingen staan. Mocht uw muur of raam een afmeting hebben die er niet bijstaat dan kunnen wij dit uiteraard ook weer precies op maat voor uw persoonlijke situatie gaan drukken.

 

Een gratis teststaal en gratis verzending

 

Het blijft niet alleen bij de unieke ontwerpen. Ook kunt u bij ons een gratis teststaal ontvangen zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u contact opnemen met de klantenservice en deze zullen u dan graag verder gaan helpen. Wij zullen er alles aan doen om u te overtuigen van de kwaliteit van onze producten. Onze stickers zijn duurzaam en makkelijk aan te brengen op de muren en ramen. Wilt u een sticker weer verwijderen van de ramen dan kunt u dit ook op zeer eenvoudige wijze gaan doen zonder schade achter te laten.

 

Al onze stickers zijn voordelig en worden dan ook nog eens gratis verzonden binnen Nederland. Op deze manier kunt u wel op een hele voordelige manier een muursticker, raamsticker of trapsticker aan gaan schaffen. Na de bestelling wordt u van het hele proces op de hoogte gehouden en krijgt u een bevestiging wanneer de sticker is verzonden. U weet dus precies wanneer deze bij u thuisbezorgd gaat worden. Wij hopen dat u ook overtuigd bent van onze kwaliteiten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ten aller tijde contact met ons opnemen.

Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »