De voordelen van een muursticker ten opzichte van een schilderij - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

De voordelen van een muursticker ten opzichte van een schilderij

17 Oct 2015
door Bas van Leeuwen

Als u een vlakke ondergrond hebt dan kunt u deze eenvoudig op de muur gaan plakken. Bij de muurstickers wordt een uitgebreide beschrijving gegeven hoe u deze op de muur moet plakken en dit kan door iedereen gedaan worden. Om de sticker mooi glad te krijgen zijn er dan ook nog hulpmiddelen die u voordelig met de sticker mee kunt bestellen. Bij een schilderij moet u een gaatje boren en het kan best wel lastig zijn om je juiste boor te vinden voor een bepaalde muur. 

 

De muursticker vormt meer een geheel met de muur 

 

Een muursticker die vormt ook een mooi geheel met de muur en u kunt bijna niet zien dat deze erop is geplakt. Dit komt omdat alleen de vorm op de muur geplakt wordt. De gedeeltes waar niets op te zien is die worden ook niet geplakt. U heef dus geen doorzichtige vlakken in de sticker zitten. Daarbij is het ook mooier om voor de grote muren een muursticker te gebruiken. Wanneer er een grote ruimte op de muur gevuld moet worden dan kunt u kiezen voor een heel groot schilderij of meerdere kleine schilderijen, toch zal dit niet zo mooi zijn als een passende muursticker die precies de ruimte vult die u wenst. De muurstickers die zijn ook nog eens op maat te bestellen en zo heeft u altijd de juiste afmeting. 

 

We willen niet zeggen dat het helemaal niet leuk is om een schilderij in huis te hangen. Toch zijn er voldoende redenen om ook voor een muursticker te kiezen. Kijk dus goed naar de muur en bedenkt hoe u deze graag wilt invullen. U zult merken dat een muursticker vaak een prima oplossing is en deze is dan ook nog eens voordeliger dan het aanschaffen van eens schilderij. Neemt u maar eens een kijkje bij ons uitgebreide aanbod. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt dan is het ook mogelijk om een muursticker op maat te laten maken. U kunt dan zelf de tekst en de afbeelding bepalen. Het is allemaal mogelijk en u heeft de bestelling dan ook nog eens binnen enkele dagen in huis. Genoeg redenen dus om voor een fraaie muursticker op uw muur te kiezen.