De website van Muursticker4sale.nl - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

De website van Muursticker4sale

17 Jul 2015
door Joyce vanDenderen


Op de website hebben wij nu ook een chatfunctie. De chatfunctie is echt een uitkomst. Heb je bijvoorbeeld vragen over een bepaalde muursticker, wil je advies over een muursticker of heb je andere vragen over onze webshop tijdens het winkelen, spreek ons dan gerust aan via de chat. Via de chatfunctie versturen wij ook regelmatig kortingscodes dus hou de site (en de chat) goed in de gaten!

 

Zo kleurrijk en nieuw als onze nieuwe lay-out is, zo kleurrijk en nieuw zijn ook onze nieuwste muurstickers. Sinds kort hebben wij namelijk de Full Color muurstickers te koop. 

Deze vrolijke muurstickers kunnen eigenlijk elk plekje in huis wel opfleuren.

Deze full color muurstickers zijn beschikbaar in verschillende categorieën namelijk: takken en bloemen, boom, dieren, voertuigen en overige muurstickers.

 

Mijn favoriet in deze categorie is de muursticker: Foto boom.

De muursticker van de boom is een leuke decoratie in bijvoorbeeld de woonkamer of keuken met daarbij jouw leukste foto’s. Bij deze muursticker zou je de boom ook kunnen decoreren met foto’s in het model van een stamboom. De oudste familie leden in de bovenste takken en de jongste in de onderste takken.

 

 

Let  er bij deze muurstickers wel op dat zij niet, zoals alle andere muurstickers, op maat gemaakt kunnen worden. Ook is het bij deze muursticker niet mogelijk op een eigen ontwerp te laten maken. Maar goed, deze muurstickers zijn zó leuk, dat een aanpassing of eigen ontwerp eigenlijk niet nodig is.

 

Tot volgende week!