Een mooie en verrassende sticker bij de geboorte van uw kind

Een mooie en verrassende sticker bij de geboorte van uw kind

  • Geplaatst op
  • Door Bas van Leeuwen

De geboorte van een kind dat is iets speciaals en dan wilt u ook het gevoel hebben dat u een babykamer heeft die helemaal past bij uw smaak. Ook moet deze de rust uitstralen die goed is voor uw baby. Toch kan dit behoorlijk lastig zijn om te realiseren. Het gebruik van veel schilderijen of foto's kan deze rust verstoren en we wij willen u dan ook aanraden om eens aan een muursticker te denken. Bij een muursticker is het mogelijk om bijvoorbeeld een knuffelige teddybeer op de muur te plaatsen met daarbij de naam van uw baby. Het is ook nog eens mogelijk om deze in iedere kleur te laten drukken zodat deze ook altijd bij het geslacht van de baby past.

Aangezien de muurstickers dan ook nog eens in ieder formaat besteld kunnen worden weet u dat deze altijd aan de eisen van uw muur voldoen. In ons assortiment hebben wij al een mooi aanbod aan muurstickers voor de babykamer. Heeft u nu iets in gedachten wat precies bij u en uw babykamer past dan kunt u dit naar ons e-mailen. Wij kunnen dit dan voor u op maat laten drukken. U zult zien dat u hiermee de babykamer wel een heel speciaal en persoonlijk tintje gaat geven.

 

Verras vrienden en familie met een leuke raamsticker

 

Is er iemand binnen uw familie bevallen of zijn vrienden van u ouders geworden dan kunt u deze verrassen met een leuke raamsticker. Deze plakt u dan op het raam en u bezorgt ze dan een leuke verrassing. Op de raamsticker kan dan een ooievaar staan maar wat ook een goede keuze is dat is de naam van de baby met daarbij kleine babyvoetjes. De raamstickers zijn makkelijk te plaatsen en uiteraard ook eenvoudig weer te verwijderen. Het maakt niet uit aan welke kant van het raam u deze wilt plaatsen aangezien het ook mogelijk is om deze te laten spiegelen. Op deze manier kunt u deze ook aan het binnenkant van het raam plaatsen en dan is deze nog prima te lezen van de buitenkant. 

Ook voor de raamstickers geldt dat als u een leuk idee heeft en u kunt dit niet terugvinden binnen ons assortiment dan kunt u deze ook op maat laten maken. Stuurt u ons uw wensen maar eens en wij zullen u dan een scherpe offerte sturen die u uiteraard tot niets verplicht. 

 

Of het nu een raamsticker of een muursticker betreft, een babykamer zal een heel persoonlijk tintje krijgen als u ervoor kiest om deze te gebruiken. Ook is dit een prima manier om uw familie of vrienden mee te verrassen. U zult ook zien dat u deze dan ook nog eens voor een zeer voordelig bedrag aan kunt schaffen en dat u deze binnen enkele dagen thuis geleverd krijgt.

Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »