Blog - Een sticker op de voordeur brengt duidelijkheid

Een sticker op de voordeur brengt duidelijkheid

  • Geplaatst op
Een sticker op de voordeur brengt duidelijkheid

Bij ons het assortiment kunt u meerdere stickers vinden, hierbij zitten dan ook stickers die u op de voordeur kunt plakken. Dit kunnen uitnodigende stickers zijn maar ook stickers die iets aan de mensen laten weten die bij u aan de deur komen. De sticker die u waarschijnlijk wel kent dat is de sticker met de namen van de bewoners. Dit kunnen dan alleen de voornamen zijn maar ook de complete naam kan op de sticker gedrukt worden. Om het helemaal duidelijk te maken kan dan ook nog het huisnummer bij op de sticker worden gezet. Zo weten mensen die niet zo vaak bij u op bezoek komen meteen dat ze bij het juiste adres zijn. Ook is het mogelijk om een grappige tekst op de deur te plakken. U heeft misschien wel de tekst gezien 'Wie hier chagrijnig binnenhuppelt, wordt er meteen weer uitgeknuppeld'. Dit is een leuke tekst en dit zal meteen voor goed humeur zorgen voor de mensen die bij u op bezoek komen.

Wilt u een sticker die u helpt te herinneren de sleutels niet te vergeten dan is deze ook te vinden in ons assortiment. Telkens als u dan de deur achter u dicht wilt trekken dan ziet u de melding of u de sleutels wel bij heeft. Zo zult u nooit meer de deur achter u dichttrekken en daarna tot de conclusie komen dat u bent buitengesloten. Er zijn dus vele soorten stickers beschikbaar en als u een kijkje in het assortiment gaat nemen dan zult u zien dat er ook een sticker is die u zal bevallen.

Maak duidelijk dat u niet van colportage gediend bent

Wat veel mensen als erg vervelend ervaren dat zijn de verkopers aan de deuren. Dit kunnen dan mensen zijn die u wat willen verkopen maar bijvoorbeeld ook collectanten. Als u nu ook meteen duidelijk wilt maken dat u hier geen prijs op stelt dan kunt u hiervoor ook een sticker op de voordeur gaan plakken. Hier staat erg duidelijk op dat u met rust gelaten wilt worden. Van colportage zal u dan ook geen last meer hebben en u kunt dan van uw rust gaan genieten.

Er zijn dus voldoende redenen om maar eens een kijkje bij de stickers te nemen die u op de voordeur kunt plakken. Er zal altijd wel een sticker zijn die u graag zal aanschaffen. U zal dan ook zien dat deze stickers voordelig in aanschaf zijn en dat deze ook nog eens makkelijk aan te brengen zijn. Mocht het nodig zijn dan kunnen deze ook makkelijk weer verwijderd worden. Een deursticker kan dus niet alleen uw deur verfraaien. Deze kan ook duidelijkheid bieden en kan u rust geven. Genoeg reden om een ook een sticker op uw deur te gaan plakken.

Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »