Blog - Geboorte stickers - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Geboorte stickers

30 Aug 2019
door Bas van Leeuwen

 

Binnen of buiten aanbrengen op het raam?

Een geboortesticker wordt meestal op het raam geplakt, daarom wordt het ook wel eens een raamsticker genoemd. Je kunt de geboortesticker zowel aan de binnen als de buitenkant plakken. De stickers van muursticker4sale zijn namelijk ook geschikt om buiten te plakken, zonder dat het ten koste gaat van de kleuren. Wil je de sticker binnen aanbrengen op het raam dan kun je er één bestellen in spiegelbeeld. Je hoeft je natuurlijk niet aan de standaard kleuren te houden, bij een jongen blauw en een meisje roze. Geboortestickers zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maar ook in 3 maten. Wil je het uitschreeuwen dan neem je het grootste formaat om aan te brengen op het raam.

Eigen ontwerp geboortesticker?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je iets zoekt wat wij niet hebben in ons assortiment. Geen zorgen want wij leveren ook eigen ontwerp geboortestickers. In overleg komen we samen tot het perfecte ontwerp, formaat en de gewenste kleur. Kinderen krijg je niet iedere week dus je wil wel een geboortesticker die voldoet aan al je wensen. Alle raamstickers van muursticker4sale zijn in contour gesneden, dit betekent dat je op het raam geen randen ziet maar alleen de afbeelding van het ontwerp. Alle stickers zijn gemaakt van Vinyl, dit materiaal heeft een aantal belangrijke kenmerken voor de sticker. De geboortestickers zijn eenvoudig af te wassen, hebben een lange kleurechtheid voor binnen en buiten. Binnen heb je 7 jaar garantie op de kleur en buiten 3 jaar onder alle weersomstandigheden.

De stickers van muursticker4sale zijn op vele ondergronden aan te brengen, niet alleen op glas of op een muur. Ook op bijvoorbeeld een houten deur kun je eenvoudig een muursticker aanbrengen. Daarom zijn muurstickers zo populair, het is een van de weinige decoraties die echt tot leven komen waar je hem ook aanbrengt.