Geboortebord bestellen: de leukste opties! - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Geboortebord bestellen: de leukste opties!

5 Mei 2023
door Bas van Leeuwen

Geboortebord bestellen: de leukste opties!

Een geboortebord bestellen om aan de buitenwereld te laten zien dat jouw zoon of dochter ter wereld is gekomen? Dan zit je bij Muursticker4Sale goed. Wij hebben namelijk een mooi, ruim en gevarieerd aanbod geboortebordjes. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor geboortebordjes voor jongetjes en meisjes, maar wij bieden je ook diverse varianten die we voor jou kunnen voorzien van de naam van je kindje. Zo maak je van het geboortebord niet alleen iets persoonlijks, maar ook iets moois om te bewaren voor later. Wil jij ook een origineel geboortebord bestellen? Wij geven je graag een paar leuke ideeën uit ons online assortiment.

Een geboortebordje kopen voor op het raam

Wij hebben meer dan voldoende keuze voor iedereen die een leuk geboortebordje wil kopen voor in de tuin. Je kunt onze geboorteborden namelijk op het raam plakken, maar bijvoorbeeld ook op de voordeur. Wil je het geboortebord liever binnen gebruiken? Dat kan ook. Je kunt bij ons mooie geboorteborden bestellen die eenvoudig met dubbelzijdige tape op alle gladde oppervlakken te bevestigen zijn. Wil je enkel het geslacht van je kindje op het bordje hebben, zonder direct ook de naam van je kindje te presenteren? Dan hebben wij de leuke geboortebordjes It’s a Girl en It’s a Boy in ons assortiment voor je klaarstaan.

Een traditioneel of origineel geboortebord kopen

Geboorteborden zijn echt van deze tijd. Ze behoren tot de nieuwere manieren om de geboorte van je kindje bekend te maken. Traditioneler zijn bijvoorbeeld de slingers die voor het raam gehangen kunnen worden of de ooievaar die tegen het raam aan bevestigd kan worden. Onder onze geboorteborden vind je ook exemplaren die een stukje traditie in het design meenemen, zoals het geboortebord met ooievaar. Daarnaast hebben we veel leuke varianten die we voor jou kunnen bedrukken met de naam van je kindje. Op die manier kun je bij ons altijd een origineel geboortebord kopen dat echt speciaal voor jouw kleintje is gemaakt.

Origineel geboortebordje kopen voor een meisje

Wil je een origineel geboortebordje kopen met de naam van je kindje? Dan hebben we zeker leuke opties voor je klaarstaan. Kies bijvoorbeeld voor het schattige Beertje met meisjesnaam. Je kunt dit geboortebord bestellen tegen een aantrekkelijke prijs en wij zorgen ervoor dat de naam van jouw dochtertje mooi in het ontwerp wordt verwerkt. Natuurlijk zijn alle namen mogelijk, van relatief korte namen tot langere meisjesnamen. Controleer wel altijd de naam die je aan ons doorgeeft op eventuele typfoutjes, zodat je zeker weet dat wij de juiste naam om het geboortebordje plaatsen.

Een leuk geboortebord bestellen voor een jongetje

Een geboortebord met naam kan natuurlijk ook voor een jongetje worden gemaakt. Ook voor de jongetjes hebben wij leuke opties in ons online assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het design Dieren met jongensnaam. Natuurlijk zijn er meer leuke ontwerpen in ons assortiment terug te vinden die wij voor je kunnen voorzien van een naam. Uiteraard geldt ook voor de geboortebordjes voor jongetjes dat alle namen, kort en langer, mogelijk zijn.

Een geboortebord met naam laten bedrukken

Je kunt bij ons altijd een leuk geboortebord bestellen en deze van de naam van jouw kindje laten voorzien. Wij zorgen voor een mooie bedrukking die goed bestand is tegen de weersomstandigheden. Zo kun je het geboortebord in de tuin presenteren zonder dat je deze bij elke regenbui binnen moet halen. Voor elk geboortebordje met naam geldt dat je zelf de naam aan ons doorgeeft. Wij nemen deze naam exact over. Juist daarom is het belangrijk om bij je bestelling goed te controleren of je niet per ongeluk een typfoutje in de naam hebt gemaakt. Uiteraard bedrukken wij het geboortebordje met naam in een stijl die bij het design van het bordje past.

Direct voordelig jouw ideale geboortebord bestellen

Wil jij ook een leuk geboortebord bestellen voor jouw kleintje? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment en ontdek alle designs die wij voor je klaar hebben staan. Kies je favoriet en plaats je bestelling. Wij zorgen voor een snelle bezorging. Wil jij een origineel geboortebord bestellen, maar heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.