Het personaliseren van uw muursticker | Muursticker4sale.nl - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Het personaliseren van uw muursticker

18 Sep 2015
door Bas van Leeuween

Een muursticker die gepersonaliseerd is dat maakt nog meer indruk. Vooral bij uw kinderen zal dit echt het gevoel geven dat ze op een eigen kamer zijn. Ook voor uw eigen slaapkamer kunt u muurstickers personaliseren. U kunt dan de naam van u en uw partner op de sticker laten drukken en deze boven het bed plakken. Zo zorgt u dat u een persoonlijk tintje aan de slaapkamer geeft.

Het ontwerpen van een eigen muursticker


Het is ook mogelijk om zelf een muursticker te gaan ontwerpen. Dit kunt u makkelijk doen door uw wensen in een e-mail te beschrijven en deze naar ons toe te sturen. Geeft u dan duidelijk aan hoe u het ontwerp wilt hebben en u kunt natuurlijk ook een eigen gemaakte afbeelding bijvoegen. Naast het ontwerp is het dan ook belangrijk dat u aangeeft in welke kleuren het ontwerp dient te zijn en wat het formaat van de muursticker dient te worden. Wij zullen dan snel contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Wij kunnen bijna alles voor u drukken en uw eigen creativiteit is dan ook de grens. Naast muurstickers kunt u bij ons ook leuke raamstickers bestellen. Hierbij geldt ook dat als u in ons aanbod niet kunt vinden wat u zoekt dat wij de raamsticker naar uw wens kunnen drukken. Bezoekt u onze webwinkel eens en zie meteen wat de mogelijkheden zijn en welke leuke muur- en raamstickers er allemaal beschikbaar zijn.