Het personaliseren van uw muursticker | Muursticker4sale.nl

Het personaliseren van uw muursticker

  • Geplaatst op
  • Door Bas van Leeuween

In onze webwinkel kunt u vele leuke muurstickers vinden maar wist u dat u deze muurstickers ook eenvoudig kunt personaliseren? Dit kunt u doen door bijvoorbeeld uw naam op te geven bij een muursticker maar ook door helemaal zelf uw eigen sticker te gaan ontwerpen. Wanneer u een kijkje neemt bij de muurstickers voor de kinderkamers dan ziet u daar een leuke sticker staan met een motorcrosser. Dit is een stoere muursticker waar uw zoon zeker blij mee zal zijn. Bij deze sticker heeft u niet alleen de mogelijkheid om een kleur en de afmetingen te kiezen maar u kunt dan ook meteen de naam van uw zoon invoeren. Wanneer u dan nog iets verder naar onderen kijkt dan ziet u ook meteen dat het mogelijk is om hulpmiddelen te bestellen. Hiermee kunt u de sticker nog eenvoudiger op de muur te gaan plakken. Het is dan mogelijk om een rakel mee te gaan bestellen om de sticker mooi glad op de muur te plakken. Bij iedere muursticker krijgt u ook en uitgebreide beschrijving van hoe u deze het beste op de muur kunt gaan plakken. Wilt u de muursticker nu op de binnenkant van een raam plakken dan kunt u er ook voor kiezen om de sticker gespiegeld te bestellen zodat deze goed leesbaar blijft.

Een muursticker die gepersonaliseerd is dat maakt nog meer indruk. Vooral bij uw kinderen zal dit echt het gevoel geven dat ze op een eigen kamer zijn. Ook voor uw eigen slaapkamer kunt u muurstickers personaliseren. U kunt dan de naam van u en uw partner op de sticker laten drukken en deze boven het bed plakken. Zo zorgt u dat u een persoonlijk tintje aan de slaapkamer geeft.

Het ontwerpen van een eigen muursticker


Het is ook mogelijk om zelf een muursticker te gaan ontwerpen. Dit kunt u makkelijk doen door uw wensen in een e-mail te beschrijven en deze naar ons toe te sturen. Geeft u dan duidelijk aan hoe u het ontwerp wilt hebben en u kunt natuurlijk ook een eigen gemaakte afbeelding bijvoegen. Naast het ontwerp is het dan ook belangrijk dat u aangeeft in welke kleuren het ontwerp dient te zijn en wat het formaat van de muursticker dient te worden. Wij zullen dan snel contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Wij kunnen bijna alles voor u drukken en uw eigen creativiteit is dan ook de grens. Naast muurstickers kunt u bij ons ook leuke raamstickers bestellen. Hierbij geldt ook dat als u in ons aanbod niet kunt vinden wat u zoekt dat wij de raamsticker naar uw wens kunnen drukken. Bezoekt u onze webwinkel eens en zie meteen wat de mogelijkheden zijn en welke leuke muur- en raamstickers er allemaal beschikbaar zijn.

Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »