Je eigen muursticker maken: hoe doe je dat? - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Je eigen muursticker maken: hoe doe je dat?

26 Jan 2023

Wil jij je eigen muursticker maken? Dat is altijd een leuk idee! We zijn steeds meer zelf aan het klussen in huis. Veel mensen vervangen tegenwoordig zelf de vloer en we voorzien de wanden van een lekker fris, nieuw kleurtje als we daar zin in hebben. Heb jij de wanden net onder handen genomen en mis je nog iets? Dan kun je de wand een stuk unieker maken door je eigen muursticker te maken. Dit doe je eenvoudig bij Muursticker4Sale. Je kunt bij ons tal van mooie muurstickers uit het assortiment bestellen, in een grootte en kleur naar wens, maar je kunt ook met onze ontwerptool gemakkelijk je eigen muursticker maken en bestellen.

Muurstickers uit het assortiment aanpassen en bestellen

Wij hebben een groot assortiment leuke muurstickers voor je klaarstaan in onze webwinkel. Zo vind je bij ons muurstickers in tal van thema’s, waaronder teksten, baby- en kinderkamers, slaapkamers en woonkamers, sport, vervoer en dieren. Wij maken al onze muurstickers op maat. Dit betekent dat je een standaard muursticker uit ons assortiment kunt kiezen en deze naar wens kunt aanpassen in formaat en kleur. Hierbij heb je ruime keuze aan kleuren, waaronder geel, oranje, roze, rood, blauw, groen, wit, zwart, grijs, goud en zilver. Door het formaat en de kleur aan te passen op jouw muur zorg je voor een mooi geheel. Vind je in ons ruime assortiment muurstickers niet wat je zoekt? Dan kun je bij onze jouw nieuwe muursticker zelf ontwerpen. Hiervoor kun je op onze website gebruik maken van de ontwerptool.

Hoe kun je je eigen muursticker maken?

In ons online aanbod vind je ook de optie tot je eigen muursticker maken. Wil jij je eigen muursticker ontwerpen, dan ga je in onze shop naar ‘Maak je eigen muursticker’ en klik je op ‘Ontwerp je eigen muursticker’. Vervolgens kun je daar het gewenste formaat kiezen en een kleur naar wens. Je hebt altijd veel mogelijkheden. Kijk goed naar wat het best bij jouw muur past. Vervolgens kun je via de button ‘Personaliseren’ naar de ontwerptool gaan. Hier kun je illustraties toevoegen en natuurlijk kun je jouw eigen muursticker aanvullen met een leuke tekst. Wil je alleen een tekst of alleen een illustratie? Dan is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt alles personaliseren. Wil jij bijvoorbeeld een eigen muursticker maken voor je slaapkamer en heb je een favoriet lettertype? Dan is ook het lettertype eenvoudig aan te passen.

Wij maken jouw zelf ontworpen muursticker voor je

Met onze ontwerptool is het heel makkelijk om je eigen muursticker te maken. Is deze helemaal naar wens? Dan kun je jouw bestelling plaatsen. Voordat je dit doet is het goed om alles nog even goed te checken, bijvoorbeeld op een per ongeluk gemaakt typfoutje. Is echt alles in orde? Dan bevestig je de bestelling en gaan wij voor je aan de slag. Heb je gekozen voor een muursticker in zilver of goud? Dan krijgt de muursticker een glimmende afwerking. Alle andere kleuren worden in een mooie matte afwerking geleverd. Wij zorgen ervoor dat je jouw zelf ontworpen muursticker snel op je muur kunt bevestigen, in je woonkamer, je slaapkamer, de kinderkamer of waar jij maar wilt.

Jouw eigen muursticker op de muur plakken

Je ontvangt jouw zelf ontworpen muursticker van ons met een handige plakinstructie. Dit stappenplan kun je eenvoudig volgen om zelf je muursticker mooi op de muur aan te brengen. Onze muurstickers plakken op diverse ondergronden. Je kunt deze dan ook niet alleen op gladde muren plakken, maar bijvoorbeeld ook op aluminium, metaal of op deuren. Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Het plakken werkt altijd hetzelfde. Bedenk je wel dat de ondergrond vlak en schoon moet zijn. Muurstickers kleven niet op ruw beton, muren met structuur, granol en gips. Weet jij niet zeker of een ondergrond geschikt is voor het aanbrengen van een muursticker? Wij bieden je graag een persoonlijk advies.

Direct online je eigen muursticker maken

Wil jij ook je eigen muursticker maken? Start dan direct met onze ontwerptool en bestel jouw zelf ontworpen muursticker tegen een aantrekkelijke prijs. Wij zorgen voor een snelle levering. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.