Blog - Mogelijkheden van de muurstickers - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Mogelijkheden van de muurstickers

6 Jul 2015
door Joyce van Denderen

 

Deze muursticker ( in dit geval deursticker/raamsticker )  kan aangebracht worden op alle type deuren. Denkt hierbij aan hout, gelakt, geschilderd, metaal of kunststof. Ook is het mogelijk om de sticker aan te brengen op glas. De sticker kan aan de buitenzijde worden aangebracht omdat deze een sterke kleefkracht heeft, maar de mogelijkheid om de sticker gespiegeld te bestellen is er ook. De sticker kan dan aan de binnenzijde van het glas worden aangebracht. 

Bij muursticker4sale hebben wij een uitgebreid assortiment aan muurstickers. Erg leuk zijn de trapstickers. Je trap is niet langer saai en simpel met een mooi, leuke of inspirerende tekst. Wij hebben een aantal standaard teksten zoals: “Please take off your shoes.”, “Home sweethome”, of “The love in this house starts with the peoplewho live here”. Hierbij kan ook gekozen worden voor een eigen ontwerp of tekst.

Voor in huis zijn de muurstickers natuurlijk hartstikke leuk, maar in bedrijfsruimten of horeca gelegenheden staan ze ook leuk! Wat dacht je van “You are the cream in my coffee”  op een wand in een koffiebar? Of een wifi-logo samen met de wifi code in een bar. Ook hebben wij de tekst “eet smakelijk” met een lepel,vork en mes, erg leuk voor in een restaurant. En zoals bij elke muursticker kan hierbij ook een eigen ontwerp worden doorgegeven.  

  

Wilt u weten hoe de muursticker eruit komt te zien? Dan kunt u een foto van dat specifieke object waarop u de muursticker wilt hebben naar ons toesturen. Wij sturen u dan vervolgens een bewerkte foto terug zodat u kunt ziet hoe de muursticker eruit komt te zien.

Tot volgende week! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »