Blog - Muurstickers babykamer: de top 5 beste Engelse teksten! - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Muurstickers babykamer: de top 5 beste Engelse teksten!

12 Jan 2022
door Bas van Leeuwen

Je kunt met muurstickers een babykamer iets extra geven, zoals een leuke afbeelding of een belangrijke boodschap. Wanneer je kiest voor babykamer muurstickers met teksten, dan weet je zeker dat je jouw kindje een mooie herinnering voor later meegeeft. Dat wil natuurlijk iedereen. Het zijn vooral de Engelse teksten die steeds meer in populariteit toenemen. Niet vreemd, want de muurstickers voor de babykamer met Engelse teksten zijn ronduit schattig! Natuurlijk heb je bij Muursticker4Sale meer dan voldoende keuze aan leuke teksten voor de babykamer. Wij stellen graag 5 van deze muurstickers aan je voor!

  1. You Are Loved Little One

Niets is zo belangrijk dan het overbrengen van jouw liefde naar je kindje. Jij wilt dat je kindje zich geliefd voelt, warm en beschermd in jullie gezin. Babykamer muursticker You Are Loved Little One is een perfecte muursticker om die boodschap direct duidelijk te maken, op een mooie, kleine en schattige manier. Deze muursticker voor de babykamer laat een speels design zien, zoals het natuurlijk perfect past bij een klein wonder dat nog aan het begin van het leven staat. De muursticker wordt helemaal af gemaakt met een leuk hartje en speelse letters in diverse grootten. Deze muursticker voor de babykamer kan worden besteld in een formaat en kleur naar wens.

  1. We Love You To The Moon And Back

We kennen natuurlijk allemaal wel de uitspraak dat we van iemand houden tot de maan en terug. Als er iemand in je leven is waar je zo veel van houdt, dan is het natuurlijk wel je kindje. Daarom is babykamer muursticker We Love You To The Moon And Back ook zo toepasselijk. Het vertelt precies die uitspraak die ouders zo graag vertellen aan hun kinderen. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Deze muursticker is in veel kleuren en maten te bestellen. Het speelse design past perfect bij de babykamer, compleet met creatieve letters, de sterren en natuurlijk de maan.

  1. Sweet Dreams

Soms beleven we in de nacht de mooiste avonturen, in onze dromen. Onze dromen kunnen ons gelukkig maken, maar helaas krijgen we ook allemaal dromen waar we niet altijd blij van worden. Voor jouw kindje wil je natuurlijk zo veel mogelijk zachte, zoete dromen en dit kun je laten zien door de boodschap Sweet Dreamsaan de wand van de babykamer toe te voegen. Dit dromerige design is compleet met een vriendelijke vlinder met hartjes op de vleugels. Als dat geen mooie dromen oplevert…

  1. Twinkle Twinkle Little Star

Eén van de meest bekende Engelse bedtijdliedjes is natuurlijk wel Twinkle Twinkle Little Star. Het is een lief en zacht liedje, waarop veel kinderen lekker in slaap vallen als ze nog heel klein zijn. Het kan ook eigenlijk niet anders dat daar ook een mooie babykamer muursticker van beschikbaar is, compleet met veel sterren, het warme en huiselijke gevoel en een persoonlijk lettertype. Onze muursticker voor de babykamer met de tekst Twinkle Twinkle Little Star is natuurlijk geïnspireerd op dit mooie kinderliedje:

Twinkle twinkle little star.

How I wonder what you are.

Up above the world so high.

Like a diamond in the sky.

Twinkle twinkle little star.

How I wonder what you are.

 

Twinkle twinkle little star.

How I wonder what you are.

Up above the world so high.

Like a diamond in the sky.

Twinkle twinkle little star.

How I wonder what you are.

  1. Faith Hope Love

Geloof, hoop en liefde. We kennen het rijtje natuurlijk allemaal. Wil jij teksten in de babykamer en vind je het belangrijk dat de muursticker een Engelse tekst bevat? Dan hebben wij de muursticker Faith Hope Love voor je klaarstaan. Van alle babykamer teksten is dit toch wel een variant die voor iedereen in zekere mate een mooie betekenis bij zich draagt. Het leuke aan deze muursticker is dat de vormgeving lijkt op de vormgeving van een drietal schilderijtjes. De bloemetjes in het speelse design maken deze muursticker perfect voor elke babykamer.

De leukste muurstickers voor de babykamer online bestellen

Ben jij nog op zoek naar leuke babykamer muurstickers, zodat je jouw nieuwe wondertje een belangrijke boodschap mee kunt geven? Naast Engelse teksten voor de babykamer hebben we natuurlijk ook de mooiste muurstickers voor de babykamer met een Nederlandse tekst. Bekijk al onze mogelijkheden en laat je inspireren. Al onze muurstickers voor de babykamer kunnen worden geleverd in het gewenste formaat en de gewenste kleur. Bestel direct tegen een voordelige prijs of neem contact met ons op voor meer informatie en advies.