Muurstickers kopen: waar moet je rekening mee houden? - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Muurstickers kopen: waar moet je rekening mee houden?

19 Oct 2022
door Bas van Leeuwen

Een muursticker kopen kan tegenwoordig natuurlijk heel eenvoudig online. Je hoeft de deur niet meer uit om een mooie muursticker te kopen voor bijvoorbeeld je woonkamer, je slaapkamer of de babykamer. Wanneer je online een muursticker wilt bestellen, dan is het wel belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Muursticker4Sale geeft je graag inzicht in de belangrijkste factoren om op te letten als jij een goede muursticker wilt bestellen.

  1. Wordt de muursticker in één geheel geleverd?

Veel mensen willen een grote muursticker kopen, zodat deze echt een mooie decoratie op een groter oppervlak vormt. Dit is ook zeker een mooie keuze, maar het kan met het plakken wel verkeerd gaan wanneer de muursticker in meerdere delen wordt aangeleverd. Het is bijzonder lastig om een muursticker van groot formaat netjes op de muur te krijgen zonder dat er toch per ongeluk wat hoogteverschil tussen de delen ontstaat. Daarnaast blijven de naden vaak zichtbaar, wat ook niet mooi is. Wil jij een grote muursticker kopen, let er dan altijd op dat de muursticker in één geheel wordt aangeleverd. Wij leveren al onze muurstickers in één stuk.

  1. Wordt er gepromoot met grote voorraden?

Iedere webwinkel heeft eigen kenmerken en kwaliteiten. Soms kan een kenmerk heel positief lijken en toch negatief zijn in de praktijk. Zo zijn er webwinkels die aangeven dat er grote voorraden van de muurstickers zijn, waardoor je altijd kunt rekenen op een snelle verzending. Dit lijkt een heel positief punt, maar is het in werkelijkheid niet. Wanneer er grote voorraden muurstickers aanwezig zijn, dan is de kans groot dat de muursticker die jij wilt kopen al lange tijd op de plank ligt. Vaak zorgt dit ervoor dat de muursticker niet meer goed wil plakken of dat de randjes zijn gaan krullen. Het is dan onmogelijk om de sticker nog mooi op de muur te krijgen. Wij leveren onze muurstickers op maat, waardoor je altijd zekerheid hebt dat de muursticker ‘vers’ en van hoge kwaliteit is.

  1. Wat vinden eerdere klanten van de aanbieder?

In een wereld waarin je eigenlijk altijd veel te kiezen hebt kan het juist lastig zijn om te bepalen bij wie je nu wél goed kunt bestellen en bij wie niet. Helaas bezitten ook de minder goede webwinkels vaak gewoon een professionele website. Wil je een muursticker kopen met de zekerheid dat het om een goede muursticker gaat, van hoge kwaliteit, en die ook daadwerkelijk netjes geleverd wordt? Lees dan online reviews over de aanbieder. Geen mening over een webwinkel is zo betrouwbaar als de mening van een eerdere klant. Wij zijn trots op de reviews die wij ontvangen. Ben jij straks blij met onze service? Dan waarderen wij het natuurlijk ook als jij jouw ervaring online met anderen deelt!

  1. Zijn de muurstickers te koop bij Aziatische partijen?

We hoeven de namen van de grote Aziatische partijen waarschijnlijk niet te noemen. Vrijwel iedereen is wel bekend met de super goedkope producten uit bijvoorbeeld China. Goedkoop zegt zeker niet alles over de prijs, dus daar zullen wij geen oordeel over vellen. Wat we wel zien is dat er partijen zijn die muurstickers kopen bij een dergelijke goedkope partij, waarna deze muurstickers op een eigen website worden verkocht tegen een prijs die soms wel 5 of 10 maal zo hoog ligt. Laat je niet misleiden op deze manier. De ervaring leert dat de kwaliteit van de muurstickers vaak onder de maat is. Daarnaast betaal je natuurlijk ook gewoon veel te veel voor het product. Wij maken al onze muurstickers in eigen beheer, waardoor je altijd de garantie op een hoge kwaliteit hebt.

  1. Een muursticker kopen met een naam – let op de spelling!

Dit heb je vaak zelf in de hand, maar veel mensen vergeten het. Je wilt een mooie en goede muursticker kopen met je eigen naam, de naam van je kind of misschien wel de naam van je hond of kat. Het kan tegenwoordig natuurlijk allemaal. Bij het bestellen van een naam muursticker voer je zelf de gewenste naam in binnen het bestelproces. Maak je hierin zelf per ongeluk een typfoutje? Dan wordt dit foutje gewoon overgenomen in de muursticker en ontvang je dus uiteindelijk een muursticker met een fout erin. Dit wil je niet. Voorkom dit door de spelling van de naam goed te controleren voordat je bestelt.

De beste muurstickers kopen met de juiste garanties

Wij maken muurstickers op maat mét de garantie op een hoogwaardige kwaliteit. Wil jij gewoon goede muurstickers kopen, dan kun je de muurstickers bestellen in onze shop zonder dat je je ook maar ergens zorgen over hoeft te maken. Bestel je muurstickers met naam, dan is het natuurlijk wel belangrijk om goed op de spelling te letten. Wij bieden je altijd de juiste garanties op onze muurstickers. Natuurlijk kun je direct online jouw favoriete muurstickers kopen. Wil je eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op.