Ook gesteld op uw privacy en wilt u rust aan uw deur?

Ook gesteld op uw privacy en wilt u rust aan uw deur?

  • Geplaatst op
  • Door Bas van Leeuwen

In onze webwinkel kunt u vele leuke muurstickers vinden en wij hopen dat ook u veel plezier van onze producten heeft. Toch is ons assortiment groter dan alleen maar de muurstickers, zo zijn er ook vele deurstickers te vinden. Nu vraagt u zich misschien af wat het nut is van het plakken van een sticker op de deur. Wij geven u daar graag een voorbeeld van. Wanneer u gesteld bent op uw privacy of er niet van gediend bent dat er ten pas en ten onpas mensen aan uw deur komen dan kunt dit laten weten door middel van een deursticker. Op deze sticker is dan te lezen dat u geen interesse heeft om producten aan de deur te kopen en dat u ook niet over het geloof wenst te praten. Dit geeft meteen duidelijkheid aan de mensen die bij u voor de deur staan en u zult dan ook niet meer lastig gevallen worden. Dit alles kunt u bereiken door alleen maar een deursticker te plakken. Deze stickers zijn erg eenvoudig te plaatsen en mocht u deze toch weer willen verwijderen dan is dit ook geen enkel probleem.

Naast een boodschap is het ook mogelijk om de namen van de bewoners van de woning op de deur te plakken. Daarbij kan dan ook nog eens duidelijk het huisnummer geplaatst worden zodat mensen die bij u bezoek komen makkelijk uw woning kunnen vinden. Neemt u maar eens een kijkje bij de deurstickers en zie hoe leuk deze kunnen zijn. Of u nu wel of geen bezoekers wenst voor iedereen is er wel een deursticker te vinden.

 

Naast deursticker zijn er ook raamstickers

 

Mocht u nu een leuke sticker op het raam willen plakken dan bieden wij ook vele leuke raamstickers. Ook hier is weer een ruim aanbod van te vinden. Wanneer u een hond heeft dan zijn er vele leuke raamstickers beschikbaar. Dit kan dan een schattige sticker zijn met een pootje en de naam van de hond maar dit kan ook een strenge mededeling zijn dat er iemand over u waakt. Wanneer iemand van uw kennissen of vrienden een baby heeft gekregen dan is het ook leuk om hen te verrassen met een raamsticker. Het is dan ook mogelijk om deze persoonlijk te maken en de naam van de baby erop te plaatsen.

 

U merkt dat het dus niet alleen mogelijk is om stickers op de muren te plaatsen maar ook als u een leuke of duidelijke tekst op de deuren of de ramen wilt plakken dan is dit mogelijk. Deze stickers hebben dan ook nog eens een lage aanschafprijs. Welke sticker zou het beste bij uw ramen of deuren passen?

Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »