Ook gesteld op uw privacy en wilt u rust aan uw deur? - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Ook gesteld op uw privacy en wilt u rust aan uw deur?

25 Sep 2015
door Bas van Leeuwen

Naast een boodschap is het ook mogelijk om de namen van de bewoners van de woning op de deur te plakken. Daarbij kan dan ook nog eens duidelijk het huisnummer geplaatst worden zodat mensen die bij u bezoek komen makkelijk uw woning kunnen vinden. Neemt u maar eens een kijkje bij de deurstickers en zie hoe leuk deze kunnen zijn. Of u nu wel of geen bezoekers wenst voor iedereen is er wel een deursticker te vinden.

 

Naast deursticker zijn er ook raamstickers

 

Mocht u nu een leuke sticker op het raam willen plakken dan bieden wij ook vele leuke raamstickers. Ook hier is weer een ruim aanbod van te vinden. Wanneer u een hond heeft dan zijn er vele leuke raamstickers beschikbaar. Dit kan dan een schattige sticker zijn met een pootje en de naam van de hond maar dit kan ook een strenge mededeling zijn dat er iemand over u waakt. Wanneer iemand van uw kennissen of vrienden een baby heeft gekregen dan is het ook leuk om hen te verrassen met een raamsticker. Het is dan ook mogelijk om deze persoonlijk te maken en de naam van de baby erop te plaatsen.

 

U merkt dat het dus niet alleen mogelijk is om stickers op de muren te plaatsen maar ook als u een leuke of duidelijke tekst op de deuren of de ramen wilt plakken dan is dit mogelijk. Deze stickers hebben dan ook nog eens een lage aanschafprijs. Welke sticker zou het beste bij uw ramen of deuren passen?