Slaapkamer muurstickers - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Slaapkamer muurstickers

25 Nov 2017
door Bas van Leeuwen

Onze slaapkamer muurstickers en muurteksten zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl materiaal en zal jaren lang mee gaan! Onze stickers zijn ook geschrikt voor buiten gebruik dus in weer en wind!
Bent u opzoek naar een ontwerp maar kunt u deze muursticker of muurtekst niet vinden in onze webshop? Geen enkel probleem u kunt bij ons een eigen ontwerp indienen en in de meeste gevallen sturen wij u binnen 24 uur al een vrijblijvend ontwerp met een prijs opgave. Zo kunt de prefecte slaapkamer creëren waar naar u opzoek bent!

Soms wilt u weer verandering in de slaapkamer of wilt u weer een nieuwe muursticker of muurtekst. U kunt de stickers makkelijk verwijderen door de sticker eerst warm te maken met de föhn zal de kleef kracht van de muursticker sterk verminderen en kunt u de sticker makkelijk verwijderen zonder enige schade aan de muur.
Onze muurstickers worden per brievenbuspost (pakket) of via de pakketten post verzonden (stevige koker) Na dat wij uw order hebben geproduceerd ontvangt u direct van ons een track & tracé waarmee u het pakket kunt volgen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw sticker te laten afleveren op een PostNL punt of bijvoorbeeld op uw werk. Wij doen er alles aan om uw order te kunnen versturen binnen 24 uur.

Muursticker4sale heeft al meer dan 13.000(25-11-2017) klanten geholpen aan een muursticker of muurtekst en heeft meer dan 1900 klant beoordelingen wij kunnen dus van ons zelf zeggen dat wij een betrouwbare partij zijn en een klantenservice met een hart hebben.